MALE TAJNE KUHANJA RATOVA: Države u svijetu su često bile u napetim odnosima, ali su uglavnom uspijevale izbeći međusobne fizičke sukobe, sve do onda kad je tvorevina Srbija 1914 godine isprovocirala Veliki Rat. U novije vrijeme, 2011 godine, nije uspio pokušaj kuhanja svjetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu, jer veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspešno mogla neprimetno skuhati barem neki lokalni rat (NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji (1991), Makedoniji (1996), Crnoj Gori (2006), a realizovalo u Hrvatskoj (1991-1995), Hercegovini (1992-1995), Bosni (1992-1995 ) i Kosovu ( 1996-1999) ... ''hrabra“ tvorevina Srbija utjehu najčešće traži u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaranju obrazovnog sistema. A ja sam tu i sve to gledam, muka mi je u stomaku al' neću da se predam. Boriti ću se protiv ovih gore budala, sve dok ova glava za razum bude znala.
Sloba Sloboda na proslavi 600 godina Gazimestanskog debakla 1989: Ustupke koje su mnogi srpski rukovodioci pravili na račun svog naroda, ni istorijski, ni etički, ne bi mogao da prihvati nijedan narod na svetu. Pogotovo što Srbi kroz čitavu istoriju nisu nikada osvajali i eksploatisali druge. Njihovo nacionalno i istorijsko biće kroz čitavu istoriju i kroz dva svetska rata kao i danas je – oslobodilačko. Oslobađali su večito sebe i, kad su bili u prilici, pomagali su drugima da se oslobode. A to što su u ovim prostorima veliki narod, nije nikakav srpski greh, ni sramota. To je prednost, koju oni nisu koristili protiv drugih. Ali moram da kažem ovde na ovom velikom, legendarnom polju Kosovu, da Srbi tu prednost što su veliki, nisu nikada koristili ni za sebe. Zaslugom svojih vođa i političara i njihovog vazalnog mentaliteta čak su se zbog toga osećali krivima pred drugima, pa i pred sobom. Tako je bilo decenijama, godinama. Evo nas danas na Kosovu Polju da kažemo da – više nije tako.“
Spisak Slobinih srpskih budalastina: 1. Srbi "oslobadjali" druge hahahahahaha. 2. Tursko carstvo je bilo srecnije i vece od "Srpskog carstva" 3. Srbi nikada nisu osvajali ni eksploatisali druge hahahahah 4. "Veliki narod, to nije njihov greh" hahahahah 5. Prednost koju nisu mogli iskoristiti protiv drugih --- iskoristili su pa su popusili 4 rata 6. Vazalni mentalitet - kao na Kosovu polju rijesili se vazalnog mentaliteta. -- hahahaha pa sta radi Aleksandar Vucic, ide Arapima moliti za muslimanske pare za Air Serbiju. Srbi su lud narod - Milan Panic izjava iz 1992. Tacno!
Prikaži sve komentare (213)