Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pizda vam materina što im ne pošaljete na adresu kaznu od po 500 KM za svaki postavljeni (nelegalno) plakat, barem znate ko je imate imena, prezimena, čak i slike! Mater vam je*em, najlakše je sirotinji zakinut' topli obrok! FUJ!
@merebit Mere bit' ;)
imate slike, ime i prezime krivca i svakom po na osob slati kaznu.
@diiss2. sta mislis da li ce novi nacelnik opstine centar ispuniti svoje obecanje...
upravo to, dati rok za uklanjanje (ne duze od 2 dana poslije ibora) i poslije kaznjavati kako stranku, tako i pojedinca imenom i prezimenom
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Politički subjekti koji su učestvovali na Lokalnim izborima 2016. godine pokazali su veći stepen odgovornosti prema okolišu i očuvanju komunalne čistoće u odnosu na sve dosadašnje izborne kampanje" Stvarno?!
nema sta ljepiti i u predizbornoj seljakluk praviti fuj.. ostali su tragovi po banderama od ljepila sto su ljepili .. ko ce to popraviti ? seljakluk prave od centra grada.. citave Bare i Sip Ajnadjic izljepio sa ljepilom za tapete ostalo sada bjelo.
Najgore mi je što su za postavljanje plakata (sada govorim samo o SDA) lijepili plakate na vrh bandera, i za to koristili javnu mehanizaciju za servisiranje ulične rasvjete, a tu mehanizaciju i njenu upotrebu smo platili svi mi. Ja sam, shodno tome, finansirao predizbornu kampanju SDA, protiv moje volje. Kako ovome stati ukraj, ja ne znam, ali bahate se kao da im je to Bakir lično kupio. Cijelu državu (pardon, Kantone u kojima su na vlasti) tretiraju kao ličnu imovinu. SRAMOTA
placi keru komunisticki SDA je Rusija,ima da placas htio ti to ili ne
sprdacina. ja bi smijenio momentalno tu komplet inspekciju. pa koje ovde lud?
Valjda će ih narod jednog dana izvući iz općina/opština i okačiti na ove stubove za rasvjetu umjesto njihovih postera.
Borba za državno rukovodstvo ko-fol za uređenje ali prije toga uneređenje! Onda spika za vas građane i za vaše dobro, a sebičnjaci u startu preko banalnih stvari pokažu kako ne poštuju zakon zemlje, radi ličnog interesa i svog eksponiranja. Ja bi u vijeće što vas volim ali malo sutra!
Stranka SDa izdala nalog NAKON IZBORA da se uklone nelagalni SDA predizborno plakati ?? Pa ko je u Sarajevu izvor nelegalnsoti ? SDP !! HEbali mater ko munjarsku !! :)
Jedna rijec tri slova FUJ
evo moj brat kaže da mu popušite ku*ac dvaput, jer ste se sad sjetili da sklanjate, poslije izbora, pozzz