Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad dogovarate hidroelektrane i ostale objekte, onda to radite sa Republikom Srpskom. Cak i kad je to na stetu interesa gradjana u dolini Neretve. Kad treba rijestiti problem koji je u toj istoj Srpskoj, ali je vlasnik , objekta koji pravi problem Rusija, onda pritiskate BiH. Tesko je sa tom pameti u Evropu!
??????????????????
samo bosnjaci trebaju prestati kupovati gorivo iz ruske rafinerije i ona ce se ugasiti i nema zagadjenja
Kada treba sklapati ugovore onda se obracaju RS-u a kada se treba zaliti onda se zale BiH
su stigli do broda na sjeveru i prevlake na jugu bivsa ina a sadasnji mol je fakticki u njihovim rukama italijanska liga za sjever ce uskoro nijemcima reci dolkle mogu ici u prisvajanju jadranske obale turci otvoreno pu razgovorima s amerima pominju neum
voljeli s bosanske strane vidjeti više stručnjaka, a manje onih koji su predstavnici politike Eh takvih nema u ovoj zemlji,pogledajte samo ko je vodi kojekakvi vozaci,mesari,bravari .......
Hrvati se obratili na pogresnu adresu, Bosna se tu nista ne pita :) Nego Rep.Srpska i Rusija :D
Smrdi su nebeski narod, njima ne trebaju avioni, oni lete na krilatim konjima kao nekad Kraljević Marko..
Ljudi Trebinje ima aerodrom, za koji nitko u ovoj državi nezna, ali se 2012 povečalo putnika za 100% u odnosu na 2011, odlično sada i iz Trebinja možemo putovati u svijet, Super!!!!