Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz komentara ce te shvatiti da je vrijeme raspada vec tu
Ovakva drzava kakvom su je napravili 1995. i ne treba da postoji.
Pogledaj Slavene, Hrvati mogu ekskluzivno izabrati 8% od svih sudija, ako i toliko (mozda ne vole bas tog tvog sudiju?). Dosta je vise glupiranja i sa vase strane. Slazem se da mora biti neki sudija Hrvat, mora biti i Srbin, ali necete nikada dobiti da ih birate ekskluzivno vas 5-6 i naturate to citavoj drzavi. Hrvati, ako zele da sude i drugima, onda moraju biti i birani i od tih ne-Hrvata. Tako je u citavom svijetu, tako ce biti i kod nas.
Eki ovih nebitnih hrvata sto se javljaju. Niko ih nista nije pitao. Kad tad ce te se vi i sumari morati pomiriti da Bosnjaci odlucuju ovdje ! Ne svidja vam se, bujrum braci preko Drine, jedva vas cekaju.
Samo Covic suti 🙄
jel kakav hrvat na clanku - eto ti i 300 fabrikovanih lajkova kojima je cilj omalovazavanje i diskreditovanje Bosnjaka. Hrvati nisu majorizirani. Hrvati majoriziraju!
Ne znam ili se ivi prave mutavi ili su toliko g.... da ne mogu da shvate čemu ovo vodi. Raspad države se može desiti samo na jedan način .
Moj komentar se ne odnosi na ovaj članak.
Isto bi vi uradili da dobijete svoj dio kolaca
Gotovo je sad kad su izglasali.Na to ste prije trebali mislit a ne da vas zedne preko vode prevede jedan covjek.
Samo Dragan podržava politiku Dodika. I to čak kad Dodik ruši mirovni sporazum, uz to je Dario Kordić dobio podršku HDZa! Nikada se Dragan i HDZ nisu distancirali od počinjenih zločina UZPa!
stani malo - ovaj Raguz kaze da FBIH blokira imenovanje sudije Ustavnog suda iz reda Hrvata. Neka doticni objasni u kojem dijelu Ustava BiH i Pravila Ustavnog suda pise da Ustavne sudije moraju biti birani po etnickoj osnovi??? NEMA - LAZLJIVAC
Nema raspada ima samo revans
Nema raspada ima samo revans
Politicku vam mamicu
GLUPE BOŠNJE SE LOŽE NA NEČIJU GLUPOST DA ĆEMO SE, AKO DODIK SRUŠI DEJTON, VRATITI NA REBUBLIČKI USTAV IZ 1991. A KAKO SE MISLITE VRATITI NA STARI USTAV? RATOM - NIŠTA OD TOGA, ZA RAT NISTE SPREMNI. TZV. MZ ĆE VAM TO OMOGUĆITI!?- ZA TO JOŠ MANJE IMA ŠANSI. TZV MZ OD DEJTONA RADI ZA AGRESORE I ONA UŽIVA U DODIKOVOM RUŠENJU DRŽAVE. NAMA POSLIJE DODIK - ČOVIĆ RUŠENJA INSTITUCIJA NEMINOVNO SLIJEDI GAZA. AL BOŠNJO SE SPORO PALI.
Da raspast ce se i postat Republika BiH
Jao ovih croata u HNS svi podrzavaju mileta, jos su preko hrvatskih europarlamentaraca glasali protiv uvodjenja sankcija miletu.