Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi naslov \"Holandija donirala BiH dva vozila za prijevoz ilegalnih migranata\" pa se mole svi oni koji vrše transport ilegalnih migranata da se prijave na konkurs za podjelu vozila!
Dakle, Holandezi donirali vozila za prijevoz ilegalnig migranata. Da li to znaći da će sad ilegalni migranti imati bolji prevoz i da neće biti švercovani u cisternama i hladnjačama nego vozilima marke mercedes. Meni tu nije sve baš naj jasnije jer ova prikazana vozila imaju prozore i slične otvore koji onemogučavaju efikasno sakrivanje ilegalnih migranata. Molim da mi se pojasni ova situacija
jedino i jedino je zalosno da vi svi budale i mrzitelji necete da date prostora nekim novim mladim i neokaljanim...haha...moram se nasmijati od muke... drugim rijecima odsmrdite u skokovima... nestanite i dajte zraka novima koji dolaze..oni ce vec znati..
izvinjavam se , zaboravih napisati SE sprdaju s vama
vise od toga sto se vi medjusobno mrzite i sprdate, se npr. holandjani i madjari i nijemci ,( da ne spominjemo amerikance, oni su out of mind) sprdaju s vama... he?
e moj reufe i djeca nam se smiju hahahaha
vrlo povoljno izdajem mercedesove kombije za prevoz ilegalnih migranata
Jel ovo ista holandija koja je ucesnik u genocidu 1992-1995? Gonite se gori ste od ce.tnika!
naslov je pravi,sad treba samo zahtjev poslati imigraciskom da odobre prevoz, sve troškove država plaća, sva zarada ostaje načisto, de kad bude sljedeća podjela ovih kombija računajte i na mene,nemojte sve sebi....
Kakav je ovo naslov? Ispade sad se mogu vozati i švercovati preko granice. Meni zvuči kao pomoć imigrantima pri prelasku granice.
Onda bi ti morao biti David Coperfield da se prebacis iz Zvornika u Banja Luku,ali ne razmisljas ti o tome,jer si ti glup,glup si da shvatis da ti turska krv tece venama.
Ovo je za one mu.jice koji bez vize uđu u RS da ih odma vratimo u 24%
samo dva? pa za sve onolike bradonje kratkih pantalona treba bar dvije stotine autobusa
Ne treba nam nista od HOLANDIJE. Dobro znamo zasto.
Sta je u ovom lose ,u cemu je problem ?
Za novinare Xlix.ba koji preuzimaju vijesti sa ostalih portala, trebali biste se malo potruditi i naci na internetu da je Ministry of the Interior and Royal Affairs Ministarstvo unutrasnjih poslova. Moze se, a i ne mora, dodati i kraljevskih poslova. Na kraju krajeva, sta god da pitate Google, dobijete i odgovor. Napisati ...kraljevskih relacija je jezicko silovanje. Pozdrav.