Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njih dvije - najomiljenije žene u Srbiji.
nih dvije vec 4-5 godina niko u srbiji ne zarezuje ni 5% i to je njihova najveca muka...raspad sistema je poceo kad je kandicka prigrabila sve pare od eu namjenjene za rekom...tad su joj ledja okrenuli skoro svi "humanisti" iz regiona samo je ostalo par uvlakaca poput hesinskog odbora.........mislim da su u pitanju 6-7 miliona eura :)
Helsinški komitet se bori za ljudska prava,sloboda i ljudskog dostojanstva(prva recenica) .Pa majku vam licemjernu ,sve vas potjerati iz Bosne treba lopovi jedni,eto vam djece i roditelja ispred zgrade a vi vamo neku sonju stite za koju javnost prvi put cuje.Sram da vas i stid bude,kad budete u grob isli vjerujem da i kod vas se halali ili oprasta pred smrt ,znajte da vam necemo oprostiti i na onom svijetu cete odgovarati za sve sto cinite,sve vam lopovsko j-ebem !!!
Politicki lideri nisu zapostavili borce za ljudska prava u ovimd rzavama oni nas stite tako sto nas STRPAJU IZA RESETKI AKO PISNEMO,cak i za proteste protiv izgradnje objekata u parku,zadnji primjer Banja Luka .Prijetmje borcima za ljudska prava su svakodnevnica na Balkanu a narocito u BiH. Politički lideri u tim zemljama potpuno su zapostavili obavezu civilizovanih država da štite borce za ljudska prava i da im omoguće nesmetano djelovanje"
Sve te gnjidice sto su djavolu predale dusu i rade za pare,denucirajuci sve i svakoga,optuzujuci bez materijalnih dokaza treba poslati tamo gdje im je i mjesto-na djubriste iz kog su iznikle-popisati i lugom posuti.