Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biografija i debeli imovinski karton http://database.cin.ba/baza/biography.php?id=97
Općinsko vijeće Bihać Usvojen II Rebalans(umanjenje) za 2010. godinu Na današnjoj sjednici Općinskog vijeća Bihać usvojen je prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Budžeta Općine Bihać za 2010. godinu. Na jučerašnjoj sjednici Općinskog vijeća Bihać usvojen je prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Budžeta Općine Bihać za 2010. godinu. Drugi rebalans (umanjenje) za ovu godinu iznosi 29.281.193 KM ili 1,01 posto više u odnosu na prvobitni plan. Amandmani kluba SDA da se svim javnim kuhinjama dodijeli po 5.000 KM te da se osnuje komisija za korupciju, nisu prihvaćeni.
sve je to namjesteno vec unaprijed nazalost..... a ovaj mali muslic nije sposoban i kompetentan da bude zamjenik predsjednika mjesne zajednice a kamoli nacelnik... pa halo ljudi samo mu je 29 godina i vec se bacio uveliko u politiku,ipak tako mlad organizam nije jos zreo za neke preozbiljne politicke stvari,a jada i biscana....
http://www.saifbih.ba/javni-izvj/opcine/pdf/Izvjestaj_Opcina_Bihac_2009.pdf Nalazi revizora: Hamdija Lipovača s plaćom od 4.900 KM, najplaćeniji političar u BiH Kandidat SDP-a na predstojećim izborima trošio i ono što nema tako da je Općina Bihać u deficitu(manjku) od 13.358.990 Milijonaaaaa KM.............
Hamdija je vratio Bihacu status grada, to je cinjenica, fizika. I to ne treba zaboraviti. Ako je Muslic novi Hamdija, treba ga podrzati, bez obzira na njegov predznak. Samo izgleda da je nama jos uvjek nakon 16 godina vazno iz kojeg kruga ko dolazi.
Ne zna sad jel ovo po zakonima nekog kraljevstva ili onako po komunisticko-staljinisticki sve u krugu familije?