Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet Mujo, kuje konja po mjesecu. Kada BiH bude Republika ovo se neće dešavati.
PrecJadnik sirotišta iznova glumata
Nema se tu šta pokvariti već tražiti svoja prava kao konstitutivan narod u BiH. Iako ne bi trebalo gledati na nacionalnu strukturu već profesionalizam i sposobnost to izgleda u rs-u ne važi i s toga se borite za konstitutivnost koju svako malo klub Hrvata poteže kao osnovu za bilo kakva dalja politička pregovaranja,a i klub Srba u Federalnom parlamentu se hvata za ista konstitutivna prava. Evo posla za SDP i DF koji su se uhvatili Mostara na račun Bošnjaka,a mogli bi malo i Banja Luke.
mup republike srpske radi sta mu naredi predsjednik i vlada.....ovi likovi su nevazni...samo dzaba kmecite....zasto oni misle da se nesto pitaju???