Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Rafi,da bogdo imamo i mi jednog takvog u federaciji,mislim da federalni političari nebi imali nikako plaće.
Da je on visoki predstavnik umjesto Lajcaka, Bosna bi vec sutra bila spremna za prikljucenje Evropi bez Duduka, Hareta, i drugih kocnicara. Svaka mu cast. Ma treba on da pokaznjava i ove u Skustini I Vladi BiH.
Tako se to radi! Pitam se zašto ovaj čovjek nije visoki predstavnik?
ma treba njih opauciti po dzepu samo tako i to ne 800 vec 8000 km i to uvijek ciim nisu efikasni, kazna po dzepu pa ce oni da rade umjesto sto se prenemazu i jedino gdje se trde uciniti nesto jeste kad izglasavaju zakone o svojim platama e tu se odmah sloze i povecaju ih. ma bagra je to teska
9sto kaemova je sicha ali bolje i to nego lajcakovi nakaradni standardi po kojima je dodo svetinja Bog i batina.
Svaka mu cast. Treba i Lajcak na njega da se ogleda.
legenda... (jedini problem je sto tamo sigurno ima i normalnih ljudi koje degradira moralno, treba nam takav covjek na lajcakovom mjestu da lupi po dzepovima i po usima ove ofucane gluperde u fed i rs)