Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba vam dati ni jednu marku dok ne pocnete koristiti prave termine....nije malverzacija....vec kriminal
HDZ OPLJACKAO SVEDSKE POREZNE OBVEZNIKE I SAD BI SADAKIRALI DRUGE?
I nije tajkun nego lopov. Nije kontroverzni biznismen nego lopov.
Od kolektora napravili septičku jamu i pokrali milione.
U SVEDSKOJ GRADJANI PISU PETICIJU DA IM SE VRATE NJIHOVI SVEDSKIH POREZNIH OBVEZNIKA MILIONI KOJE JE APARTHEID HDZ POKRAO. ONI MISLE SVEDSKI PORESKI OBVEZNICI SU LUDI BOSNJACI, KOJE ISTOVREMENO PLJACKAJU I PLJUJU.
POZDRAV ZA PEDJA KOJOVICA SA ROMANIJE, BORKA CAVAR, IRMA BARALIJA I «  VASA STRANKA » STO SU PRODALI APARTHEID HDZ-u MOSTAR DA OVI LOPOVI NE BUDU POHAPSENI NEGO DA VLADAJU I PLJACKAJU MOSTAR I DALJE!
ZAPAMTITE BANDO ANTIBOSNJANSKA KAD STE DOBILI MOJ BOSNJANSKI GLAS!
A I SVEDJANI, NISU POSLALI MILIONSKU DONACIJU U VECINSKU MUSLIMANSKU KALESIJU, NEGO U KATOLICKI OKUPIRANI ZAPADNI MOSTAR, DA UTVRDJUJU KATOLICANSTVO. SAD IM JE COVIC UTVRDIO MILIONE, A GOFNA CE DA I DALJE PLUTAJU ULICAMA MOSTZRA NAKON SVAKE JACE KISE!
Majorizirani pokrali novac niko kritično nije gonjen da ne kažem uhapšen još traže dodatna stredstva !!!! Imali igdje na svijetu ovakve "države" ?!!!!! Tamo uhapse BORCA za 3m drva !!!!!!!! Slučaj Alminij isto...
Ja molim tog direktora da vam ne odobri nikakve kredite. -Uvjek ih uzimate na istu foru... kao promjena vlasti, pa do prve prevare, a narod mora da vraća kredite i zajmove
Mora da si podvukao crtu i vidio koliko ces procenata biti dobar kad sef odredi svoju cifru.
položite račun Šveđanima prvo kud su pare nestale.nije vas ni stid prositi opet.
šta ćeš vratit povjerenje bolan.opet tuđim parama.i opet pitaj boga gdje bi te pare završile.ma hajde...to te Čović nagovorio.dabogda mu vazda malo bilo.
Malo se preracunali.. Milion meni, milion tebi.. Ups.. Pa od cega da pravimo?
A svedski ambasador jos ceka
i njega prvoga na optuženičku klupu, ne može on reći da su oni što su pokrali pare, otišli nisu tu dajte nam nove pare a narod neka ispašta, on ne zna u šta se upušta?
ia da napravim garazu
Izgleda kao mutavi brat Bashara al-Assada na ovoj fotografiji.
HDZ uz pomoc podguzne muhe SBB ukrao stotine miliona. Javno se gradonačelnik hvalio da su sredstva nenamjenski potrošena i sada opet daj. Na kraju ce n Federalni budžet prebaciti da sve oni plate. Uigrana kombinacija sa Jelkom na čelu. https://www.bljesak.info/gospodarstvo/ulaganja/beslic-stedjeli-na-kolektoru-da-izgradimo-ceste-setnice-vodovod/312651
Evo kako to radi uigrana ekipa SBB i HDZ. https://istinomjer.ba/mostar-kolektor-na-neretvi-kraja-juna/
Hvala našoj stranci za izdaju bošnjačkog naroda…