Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NSRzB nije uopće stranka u političkom smislu. To je obiteljska interesna organizacija s jedinim ciljem novcem. Kako ga što lakše iz proračuna prebaciti na svoje privatne račune. Jadni njihovi radnici, a i narodi u BiH budu li na vlasti.
sta kazu u hypo banci, podrzavaju li vas i oni??? ko će se sljedeći vješati, bio ćaća, pa jozan ........
Samo je skupa sa zubarom momački zapuh\'o budžet u ZHŽ-u. A ovi ga hajvani još žele ugurati u kakvo državno ministarstvo. Ali eto. Čovjek je za sekularnu i multietničku državu, pa će mu se nekako oprostiti. Sretnoi Lijane, i dobro ih ošišaj gore, da im nikad više ne padne na pamet. Ostavi i Zvonki nešto.
Lijane nemogu te ovi tvoji ercegovci,,zna se nenavijas vodu na njihov MLIN,,,Samo im zapjeva onu nemogu nam nista !
Zlajoglu kaže da je mesareva stranka hrvatska? Ko laže, reketaš ili mesar koji po 100 KM kupuje glasove???