Agencija za sigurnost hrane tvrdi
0
Građani BiH jedu najzdraviju hranu u regiji
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li smo zbog te zdrave hrane 6. u svijetu po gojaznosti ?
što neće biti tako kad živimo od buranije i graha a ponekad uleti koji ćevap da napravi dernek u želudcu :)
naravno da jedete zdravu hranu jer srecom sve uvozite i nista svoje ne proizvodite
JA NOSIM NAJ SKUPLJE ODIJELO U EVROPSKOJ UNIJI!!
kad je tako ja bih mijenjao svoju zdravu hranu sa hranom koja je iz eu ili sad, pa poznato je da je bih za vrijeme rata i poslije rata bila poligon za raznorazna istraživanja hrane i lijekova pa sada nam svaki drugi stanovnik boluje od neke vrste raka
pa moramo jest najzdraviju kad para nemamo druge da kupimo sem one sto sebi posadimo,priroda majka sir kajmak i nema zime
kineska jaja su ostatci od kineza koji su osudjeni na smrt...pa ti kupuj
A šta je sa onim mesom od kengura što se prodavalo pod govedinu pa se naš ministar čudom čudio da krave mogu toliko skakat. Kakva ispravna hrana sve što se ne može nigdje prodat dodje u Bosnu. Kineska jaja školjka 2KM. Čime ih hrane pa su jeftina tako ili ih prepadaju ko Oglo Ćulibrk da bolje nose. Jes vala ispravna nema šta.
Ama gospodine, rekli smo ti lijepo da NAMA pises a ne ovdje........ S postovanjem AOD Agencija Otrujmo Domacine
Vjerovatno laze. Jednom prilikom sam zvao da nesto pitam, pa sam trazio tamo neku sturcu osobu, no obili su moj poziv i rekli da napisem dopis o cemu se radi, pa ce mi javiti kada da zovem!!!!!!! Dok ja napisem, i dok oni meni odgovore, prosao voz. Nema kraja drzavnoj drskosti i bezobrazluku, katastrofa, drzava puca po svim savovima, gdje god da dirnes, trulo je da sve smrdi!
Pa tako je... kupujmo domace---hrvatsko je naj bolje . :)))
Možda je to zbog neseg standarda, pa meso, paprike filovano hormonima, ulaštene i sjajne jabuke vidimo i poslužimo par puta godišnje, na meniju;-)
ko vijeruje ovoj korumpiranoj agenciji...
ceka da se mcdonalds otvori.....
Šta bi sa onog mesa starog oko deset godina što smo ga, navodno, uvozili smrznutog iz Argentine?
dobro duso, pusti nas malo ad se zezamo.......ako iko zna citat LAKO se skonta sta je pisac htio reci........tako, vi intelektualci, setnja na forum.....
Za neupućene, Bosanci ne jedu najzdraviju hranu, nego jedu mikrobiološki ispravnu hranu. To je jedino što se i radi kod nas. Sve ostalo je pod velikim znakom pitanja.