Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve to Hadzibajric opstruira.Namjerno,jer mu je cilj bio samo garaža ne park.Sada neće namjerno da ga završi,da bi javnosti rekao da eto on je htio fino da uredi trg i ispod garažu a trg bi bio bez ijednog drveta kao i preko puta Vijećnice gdje je uništio 20 stabala i park i sada dobiješ sunčani udar dok predješ preko betoniranog trga ali zato ispod kapaju pare načelniku
Umjesto plasticni narandzastih barijera tu je ruzns mreza. Cudi me da dosada je neko nije skinuo i odnio u otpad i pretocio u papir. Bosnje vole improvozirat neg mislit o ljepoti Sarajeva.
@autoobjektiv1 zasto lazes tako ? Prvo nije ni jedno stablo tu posjeceno .jer je tu bio parking iznad od JKP Rad . Uopste nije bilo na tom mjestu stabala .Drugo ne idu pare nacelniku vec u opstinske prihode . A trece normalno da je bolje iskoristiti pa napraviti garaze podzwmne ispod parka radi ustede prostora a i same potrebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ne mogu fasadu vlastite zgrafe uraditi godinu dana, zgradu vlade okruzuje nekakva ograda koja se raspada
Neda faruk dia.
E moj precjednice za sta si ti naseg kirBasa skrivo po sefovima i ladicama
Ovo je baš super za turističku sezonu. Ovo je baš jedan autohtoni bosanski projekat da turisti vide pravi, realni život bosanskog čovjeka. Zato valjda i dolaze. Ovdje ne bi trebalo biti važno ko je kriv. Na izborima glasati protiv svakog ko je trenutno na vlasti, a sud neka poslije ganja krivicu.
Jad i cemer. Nisu u stanju ni jednoobraznu zastitnu ogradu nabaviti.
Volimo te Ibrahime nek pukne SDA!
ne da se usranom rodjenom do buća potoka
današnja cijena barela na svjetskom tržišti 105 USD, a cijene goriva u BiH idu gore
Ovdje je jedini problem sto nije stavljena adekvatna zastitna ograda i to je to.A gradilista imas i u centru Brisela,Pariza,Madrida itd itd
Zbog ovoga bi neko trebao debelo krivicno da odgovara. Zasto si uopste zapoceo radove, ako npr. imao dozvole, jer ovakvo ruglo gledamo od priej proslogodisnjeg SFFA, a kako stvari stoje, docekacemo i ovogodisnji SFF sa ovim ruglom i bespotrebnim zaobilazenjem trga
Sad ce to forto i dino rijesiti par kamiona pijeska i eto ga
NEK JE HADZIBAJRIC NATJERO PRIVREDNIKE DA STAVE ISTE TENDE A OPCINA STARI GRAD RUINA
Ključne riječi: U Jeku
Tako ti je to u Državi i gradu gdje vlada korupcija , nerad i stranacka štela ništa iznenađujuce , a samo neka nepuca.
za ovo se obratite onim babama koje su blokirale radove mjesecima iz protesta, nekakve zahtjeve imali
Pa ne mogu raditi u decembru,kada je hladno,I snježno..ne kontam,kada treba da se izvode ovi radovi,treba I finansije obezbjediti,ne moze to sve prije sezone da se odradi..
Fakturisite Ibrahimu sve ove javasluke.