Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo od njih.
Biće uskoro još posla za klesara. Samo jedan od ovih glavonja na slikama ima kacigu.
"podignutog na magistrali između Goražda i Vitkovića" Nadam se da će tamo što prije neko poginuti kad bude udario seljačinu koji je parkirao motor odmah pored kako bi na spomenik okačio gumu od motora ili neko slično kičasto sranje.
Bio kriminalac i reketar.Pogino jer je bio glup i vozio 200 kmh.Opet se dižu spomenici mafijašima i retardima.Ljudi se nikad neće opametiti.
lasalamet
Postavljanje obilježja pored puta je zabranjeno iz mnogo razloga, druga stvar što neki spominju,pa nije ovo nadgrobno obilježje, nema ispod motora nikoga.
Sreca, pa nije bio ginekolog
Boze dragi... Kakav spomenik? Stavite normalan nisan, proucite mu Ja-Sin, od toga ce imati koristi, a ne od spomenika i to u obliku motora...
pa nije tu ukopan da stavljaju nisane citas li ti, gledas li slike ili samo naslov pa onda seri u komentarima. spomen obiljezje na mjestu gdje je momak poginuo
Mir s tobom Sanine.
Zlocko zelim ti da dobro pobijedi zlo u tvom srcu i da ti sledeci nick bude dobricadobri. Mir s tobom.