Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su ovo Hrvati uzeli pod ruke pa pokazali nama Bosnjacima kako se vodi. Primjer je Istocni Mostar. Smeca na sve strane.. zelene povrsine unakazene.. rusevine u srcu Mostara. Zapadna strana.. nema pikavca na ulici, trava 2 mm .. odrzavana.. smeca nema nikako i svijet se nosi gospodski, kultura na nivou. Prepustimo neke stvari Hrvatima, nije sramota biti nesposoban.. pusti drugog pa cemo nauciti nesto i od drugih. Bitno je da Bosnjaci piju kahve i igraju tavle i traze probleme u drugima. Dok mi lijencarimo, svi drugi idu naprijed. Molim institucije u SA, da ne daju sadaku vise istocnoj strani Mostara.. jer su previse lijeni i samo drobe kako ne mogu nista od drugih... a kako ovi drugi mogu napraviti nesto od njih ? Lijena ste bagra... sve zivo s'ebete. Nego cijepnite vi koju kaficu i promahalajte malo.. od toga se gradi buducnost.
heh...isti par na mostu i na putu ispred tekije (on:bijela majica, ona:crna majica)
tekija i okolina su prelijepi, ali ova panorama bi mogla i puno više pokazati. Buna se gotovo ne vidi, ljepša mi je prva slika (ilustracija članka)
Čitav kanjon Kolorada u Amer'ci nije vrijedan vrela Bune
Jednostavno, vazdušna banja i hrana za duh i tijelo..