Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A pa ja fulio covjece! Hvala ti ferrrrrrrodaaa, da nije tebe i takvi kao ti nikad ne bi naucio Bosanski.
Ma fuli covjece!Hvala ti ferrrrodaaa, da nije tebe i takvi kao sto si ti ne bi nikada naucio Bosanski kako treba.
halo novi pazar, ja znam da vi volite pricate ijekavski da vas raja ne provale, ali sto je previse previse je... ne kaze se ODAVDJE nego ODAVDE... e moje sandžaklije nikad vi necete pameti doci
Harise djesi sta ima, molimte porazgovaraj sa sarajlijom. Sarajlija i sarajka su pili banjalucko, faliim sarajevsko doza piva.
Hej sarajlija lakse malo. Nemoj biti tako glup. Vidim ja da je i Macola malo glu ali i da si ti gluplji od njega. Naime ne trebate suditi ovoga sto je krao po tome da li je on odavdje ili bog zna odakle... Ako je kriv, ko ga jebe, nek mu se sudi o onome sta je uradio. Ipak nisu svi sandzaklije takvi kao sto nisu ni Bosanci (nadam se). Nemoj da si vise ikad rekao da je rat poceo zbog sandzaklija. Dosta je moje sandzacke familije i porodice poginulo i ranjavano tokom odbrane Sarajeva. Po tom, razmisli malo bolje na te tvoje komentare. Ok?
I JOS NESTO GOVNA SANDZACKA... DA VAS I CETNIKA IZ SRBIJE NIJE BILO U BOSNI NIKAD RATA NE BI BILO . VI STE NAMA I NASIM KOMSIJAMA NAMJESTILI RAT MATERV VAM JEBEM CETNICKU...
Za Macolu.. POSEREM SE I NA TEBE I NA CEKICA I SVE OSTALE SANDZAKLIJE KOJI SU OKUPIRALI SARAJEVO.. MRS U SRBIJU GDJE I PRIPADATE PIZDA VAM MATERINA SANDZACKA
hahahahhaha, kakav kralj
sta vam sad Cekic smeta? Ochigledno zato shto je sandzaklija? pu papci primitivni, nikada vi necete pamet steci dok tako razmisljate!!Bolje da su vam neki Janko i Marko na poziciji od Cekica! pizda vam materina ljubomorna!!
hehehehehehh,jaooooo gluposti,jao komentara,Hhahahahaha
Nije rijec o Sefkiji nego o Kulicu, i Sulejmaniju , kakoste nepismeni opet imate problema sa temom, promasili temu. Znaci tosu pojedinci kojisu ljubomorni da daju takve komentare vjerovatno Cekic nijeti pomogo na fakultetu , pasi ljbomoran. Stose tice komentara na ovu temu ; nemogu da svatim dasu tolike pare razbaskarili, na nekomercijonalne stvari. Ove tipove treba prvo operisati , paim ugraditi u mozak Ekonomiju dabi mogli da rukovode ili dase nalaze na nekom odgovornom mjestu.
Ma naj Ljepse Avione imamo!:D vidi vidi!...
ljepi nam avioni
cekica u muriju a ne u dekanat. gulanfer sandzacki.
je li ikulicev sin potpisivo, on mu je bio direktor pravnih poslova, sa ca. 26. kadar, ha.