Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsenje i 10 godina zatvora za seljaka
Trojka je dobila evropske igrace, umjesto da je sa sda i sds om napravila vlast i izbacili snsd, ali dodikov igrac u sdpu se potrudio da snsd dobije 4 delegata
Ofarbani nabildani dedica glumi šerifa, Trojaneri vi ste pali u Konjicu kad vam je Baya psovao.
Kakvo smeće
Ofarbani nabildani dedica glumi šerifa, Trojaneri vi ste pali u Konjicu kad vam je Baya psovao.
jedini izvor terorizma u BiH su pravoslavni i katolicki
A koje govedo
Po izjavama pojedinih (ne)ljudi koji su gradjani BiH jedino sto mogu zakljuciti jeste da nas svaki al svi do jednog srbin ili hrvat mrze nas svoje sugradjane iz dna duse ako je imaju. Znaci svaki hrvat ili srbin iz BiH od malih nogu je naucen da nas mrzi, da nas gleda kao neku stoku, a ne ljude. Volio bih vise nego sve da mi mogu dokazati suprotno.
Hvala Bogu da je jos neko normalan ostao u ovoj drzavi pa se sjetio da ga treba ispitati za blebetanje.
tipicni cetnik,gledaj mu zlocinackog pogleda
Nije daleko, prije neki dan u trebinju a on vjerovatno zna ih vise. Zapadna Hercegovina vrvi od kriminala a mozda medju njima ima usijanih glava.
Ispitati ga cim kroci u BiH!
Šta ispitati? To go..o treba zatvoriti bar na koju godinicu.
tog rasturaca drzava i teroristu treba smijeniti prima ogromne pare od drzave a rastura je
E, ovaj bi trebao voditi pregovaracki tim o pristupnim pregovorima😱😂😡Helem, voli Bosnu i Hercegovinu, helem govori tecno engleski i francuski, naravno bosanski kao maternji jezik, a ruski da i ne govorimo👏👏👏a, osim toga zna sve pokvarenjacke stoseve ovih iz EU, koje ce sa lakocom eskivirati🤔😱😂
Paćenik, jadnik.
u pravu je on, samo je pobrkao lončiće. U BiH živi dosta radikalnih bradonja sa dva zuba u glavi koje predstavljaju opasnost, samo što u BiH to nisu muslimani niti džihadisti. Lp.
Laje o drzavi koju predstavlja i koja ga placa😅
Ovoga po kratkom postupku treba u zatvor. Nanio je više štete BiH nego li Dodik i Čović zajedno.
Bo li te tajo raspali. Pozz