Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto dati pare televiziji u RS kad su oni dužni pare BHRT već godinama neće namjerno da izmire dugovanja . Sad trebaju građani da rješavaju te dugove
Hoćemo na Euroviziju!!!
Misliš da bi dali ovi iz SNSD-a da se to uopće razmatra , da nema RTRS-a u priči?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako da FBiH i RS dobijaju istu kolicinu novca, ako znamo da FBiH ima duplo vise stanovnika i prema tome RAK se finansira vecin dijwlom iz ovog entiteta?
Lijepo, inace ce Dodik otkriti veze Tito-Dino Konakovic kartela
A gdje je Hr televizion?
Ma vala ugasite niko vas i ne gleda, ja ne gledam uopšte TV, neću da se sikiram vijestima, a neću golotinju da gledam, a ima i raznih budala neću ni to da gledam. Upalim muziku i to je to. Ugasite baš me briga, štrajkujte, izlazite nanuluce, ma ima vas hiljadu zaposlenih ko će to.plaćati.
Edin Forto će ostati upamćen kao ministar komunikacija i veza u čijem mandatu je ugašen FTV, ali i BHT. Razlog gašenja je to što se on, njegova stranka, a posljedično i Trojka prave mutavi i navodno ne znaju da će opstrukcijom naplate pretplate preko Elektroprivrede BiH, a za čije nesprovođenje imaju formalni izgovor u sporu sa BHT-om i postojećim zakonom o javnom RTV servisu, dovesti do gašenja FTV-a, a posljedično i BHT-a jer im FTV uplaćuje 50% tog iznosa. Aferim, ministre!
Za sve koji su prespavali barem pola godine: Naša Stranka uz Trojku nastoji prepustiti Čoviću FTV, kako bi od njega napravio novi BHT (na kojem Čovićevi i Dodikovi kadrovi već imaju upravljački paket i srozali su ga komplet). Pošto FTV to odbija da Vrankići i Šagolji preuzmu kormilo, od nove godine se opstruiše naplata pretplate preko "spora" sa BHT-om. Ovako će Naša Stranka za radost HDZ-a, SNSD-a ugasiti FTV, a BHT će se ugasiti kao kolateralna šteta.
Te firme da finansiraju budzetski korisnici,ista ste vi bagra
Nastavlja lik da finansira Dodikove propagatore mrznje i to potpuno neselektivno nego onako odoka. Gaf za gafom, najblaze receno.
Samo da mi je znati gdje nadjose ovog misolikog dezertera Fortu da on sada kroji gace BHRT -u.
NI FENINGA NISU ZASLUŽIVI DA IM SE DA, STAMOTA
Pa nije valjda zaboravio na sudske presude uposlenih u KS kad već ima novca.
Nije Fortino ministarstvo nego državno al haj
Opet naš novac na mlin petokolonašima. Moj vala u tv pretplatu više neće.
Izvinite, al meni je muka od toga kakvi podkapacitirani jadovi odlučuju o bilo čemu u ovoj zemlji.
Forto cetalj sa gejparade
25% od Ftv i 25% od rtrsa treba da uplate BHT od naplate, godinama su na sudu zbog ovoga, zato i propada BHT! Sto za te novce ne platite pravnike i ne napravite aparat da vam se uplacuje na racun od ova dva emitera! A ne ovako ce te dadat novac, koji je velik a ne rijesava NISTA! jer ce za dva mjeseca opet isti problem biti na BHT! Forto radi posao misu klasurasu a ne opet novac od naroda dajes u NISTA!
Bolesnici nije njegovo nego ministarstvo na čijem je čelu nažalost još uvijek
Kojim entitemi..rs nista ne ulpacuje za bhrt i vi jos hocete da im date milione..niste normalni bgm