Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damire ostani još u Londonu, sve dok ne isporuče Ejuba. Kako smo se ja i Sanjca sinoć pojebali. Večeras idem opet.
Znaci imas 2 brata i ti treci onda ti je neki dobar komso mamu karo cim su 3 turcina izasla kroz pickicu maminu ti.Aj pitaj mame jel bio turcin ili sandjaklija,ev da pogadjam sta ce rec.Sine nemogu se sjetit al samo znam da je imo dobru kitu osunecenu sa velikim glavicem.Javi mi hitno sta je stara rekla pozz je puno.
CIKE LEGENDO I PATRIJOTO AK SI NEPISMEN NEMA VEZE !!!!!!!! VAZNO JE DA SI PATRIJOT LAZOV I ISLAMOFASIST !!!!!! OSTALO JE NEBITNO POZDRAV OD PIPE USTAV 1992 ISTINA ---PRAVDA---I STA GOD ........
@cike; Joj cike izvini matereti, nemam seke,ali imam dva brata pa ako oces da ti oni malo mamu propuste kroz ruke i naprave nesto pametnije nego sto si ti.
Cuj nepismen hvala na podrsci pa necu zar ovde pokazivat gramaticku pismenost,ovdije ima cetnickog korijena na ovom portalu samo popisam se usta glavnom i odgovornom uredniku portala SARAJEVO X koji dopusta pisanje kojekakvi poruka i nastavka price Karadjica,Seselja,Milosevica....daj vise blokirajte sve uvrijedljive komentare,jer nema svrhe da se javlja neko ko negira sve Bosansko pa cak i ova portal,ejmo cete imate b92 i tamo ostavljajte svoje usrane komentare pustite nas da namiru citamo i komentarisemo,vi ste svakako sazreli da se selite na Jupiter.
AFERIM CIKE PATRIJOTO !!!!!!!!!malo si nepismen i lud al nema veze i ja sam taki :) ISLAMOFASISTI UJEDINITE SE U NASOJ TEORIJI O AGRESIJI NA RBIH I MUSLIMANSKI NAROD --NEISTINOM DO NEZAVISNOSTI ISTINA -PRAVDA--LAZ--PIPO
Samo toliko od srbina,,pa normalno da ce bit nenaoruzani nece zar tenkove i zolje kroz grad da nose to ih je cekalo na njihovim pozicijama gdje su trebali doc sve je to Miloseviceva i Karadjiceva politika bila bolje ti je dodji sebi,nepricaj gluposti to su bili vojnici koji su mislili okupirat grad pa zasut granatama kao sto su Sarajevo,nemoj tako ba onama znas ti da smo mi uvijek volili da nam srbkinje poklone djevicanstvo jos prije od 500 god,pa i cecu je prvi bosnjo karno tradicija i nemoj da ti se seke sjetim ona tije mladja od mame.
@cike; Ja nisam ovo izmislio i ne osjecam se prozvanim zbog ovog teksta, jer to je nepobitna cinjenica sa kojom sve strane u sukobu raspolazu, a nimalo drugaciji iskaz nije dao ni LUIS McKANZI koji je svjedok cijelog dogadjaja. Ja sam za pravedno sudjenje, napad na nenaoruzane vojnike je isto sto i napad na civile(ratno pravo). Malo da se osvrnem na ovo sto bi da se sjetis moje majke, ona je stara ima 85 godina pa ti predlazem da se sjetis svoje ona ti je bliza, iste ste vjere, a vjerovatno je i mnogo mladja pa nastavite vasu tradiciju gdje ne priznajete krvne veze.
U B I Z A K O LJ I D A S R B I N N E P O S T O J I
TAK TAK BRISAT !!!!!!!!! A KOMENTARE BOSNJAKA PATRIOTA NEPUSTAT E PROKLETO SAX!!!!!! GENOCIDNA ENGLESKA I USA I AMERIKA I SAD-e ISTINA -PRAVDA--CACO
Vi koji se na racun ovog slucaja sladite i osjecate zadovoljstvo te iskazujete to ovim prostaklukom i ovim seljackim komentarima samo pokzujete da zapravo nemate nista pametnije reci, te da zapravo i sami svjesni da ste najveca BAGRA koja postoji...nastojite da se nasmijete ovakvim stvarima... Ali cinjenica je da nasi ljudi hodaju slobodni po svijetu i \"cistog obraza\" dok se vasi tzv. \"Junaci\"-koje ja usput nabijem na KURAC ( da razumijete maloumnici ) se kriju po \"misijim rupama i nalaze ih zapustene kao zivotinje...sto oni zapravo i jesu...kao i vi koji podrzavate takve MONSTRUME. ON CE MENI :NEMA BOSNE.....
USTAV-1992 05.03.2010. u 18:26 AFERIM BRACO !!!!!!!!! DZIHAD DZIHAD I SAMO DZIHAD ISTINA--PRAVDA- BOZE PRAVDE USTAV-1992 05.03.2010. u 18:38 SVI SMO MI CACO I ABU HAMZO!!!!!!!! OPET CEMO KLAT SRBE I NEPOSLUSNE MUSLIMANE!!!!!! CACO NA TVOM SMO PUTU NA PUTU PRAVEDNIKA ISTINA--PRAVDA---ALLAH @@@ ADMINE MODERATORU BRISI OVA DVA KOMENTARA JER NISU MOJI I UNAPRIJED PRIRODU I VRSTU OVAKVIH KOMENTARA AUTOMATSKI BRISITE! UNAPRIJED HVALA.
SVI SMO MI CACO I ABU HAMZO!!!!!!!! OPET CEMO KLAT SRBE I NEPOSLUSNE MUSLIMANE!!!!!! CACO NA TVOM SMO PUTU NA PUTU PRAVEDNIKA ISTINA--PRAVDA---ALLAH
AFERIM BRACO !!!!!!!!! DZIHAD DZIHAD I SAMO DZIHAD ISTINA--PRAVDA- BOZE PRAVDE
PA OVO JE PRAVI KINDNAPIING JEDNOG OD NAJVECIH INTELEKTUALACA SVIJETA! PA DAL SU SVJESNI ENGLEZI I SRBIJA STA RADE, PA NJIH TREBA TUZIT ZA TERORIZAM I KINDNAPING! PA STO SE NE ISTJERAJU ENGLESKI I SRBIJANSKI AMBASADORI! PA STA RADI AMBASADOR BOSNE I HERCEGOVINE U LONDONU? AMBASADORKU TREBA SMJENIT JER NIJE KOMPETANTNA A MOZDA I RADI ZA SRBIJU! SVE TO NISU CISTA POSLA!