Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti cast Efendicu...kapa do poda...
Eh da nam je vise Efendica u ovoj nasoj drzavi. Svaka mu cast, stvarno se brine za stanovnike opstine Novi Grad. Samo nastavi tako, ima nasa opstina da bude primjer vladi i ministrima kako se radi, i kako se nas gradonacelnik bori za gradjane. Bravo.
pozitivno
Velika podrška najboljem načelniku
Tako se to radi kada menadzment nije opterecen sobom! Samo mladi i sposobni ljudi mogu ovo vratiti na salamet.
Svaka čast načelniče i što prije da nam budeš i predsjednik jer to svojim radom i poštenjem i zaslužuješ...
Općina gradi sportsko-rekreativni centar ? I to načenik Efendić osobno kojem je nedavno go na igralištu usmrtio dijete ! Boli ga racku nije njegovo !! Jebe nas majmune SDA u zdrav mozak. Al neće više. Četiri godine nije Efendić ništa gradio nit radio. A onda pred lokalne izbore KOJI NISU otkazani eksplozija neimarstva i dobročinstava: Za 11 000 penzionera, za RVI, obavezni vrtići, asfaltiranja ulcia nelegalnim naseljima, uvođenje centralnog grijanja izbjeglicama, da se ne bi vratili iTD itd.
KUGA@ lažeš kao pas, mora da si ti Edin Habul - predsjednik SDP-a Novi Grad Sarajevo. Narod nije glup da vjeruje više tvojim riječima nego svojim očima!!!!
@staro hrasno Nemora vjerovat. JA tražim da provjeri. ČUJ GRADI SPORTSKO REKRETIVNI CENTAR A NIJE ZAPOSLIO ZA 4 GODINE NIKOG. EVO NEK OTVORI NEKU FABRIKU KOJU MU JE STRANKA ZATVORILA, a ne agresor. Nek tih 17 miliona !!? da u ZAPOŠLJAVANJE kao namjenski kredit , a ne da ih neko pozoba. I onda DAJ OPET načelniće. Može narod živjet i bez sportsko rekreacionog centra, nek se rekreira u rodnim selima gdje svakako ide vikendom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
beeeeeeeebeeeee.....Efendic....beeeeeeeeeeebebebebebeeee.....Bakir............beeeeebbeeeeeee...SDA...... beeeebebebebeeeeebeeeeee
Bolje je i blejati kad već ne znaš prozborit pametno.