Općina gradi sportsko-rekreativni centar ? I to načenik Efendić osobno kojem je nedavno go na igralištu usmrtio dijete ! Boli ga racku nije njegovo !! Jebe nas majmune SDA u zdrav mozak. Al neće više. Četiri godine nije Efendić ništa gradio nit radio. A onda pred lokalne izbore KOJI NISU otkazani eksplozija neimarstva i dobročinstava: Za 11 000 penzionera, za RVI, obavezni vrtići, asfaltiranja ulcia nelegalnim naseljima, uvođenje centralnog grijanja izbjeglicama, da se ne bi vratili iTD itd.
KUGA@ lažeš kao pas, mora da si ti Edin Habul - predsjednik SDP-a Novi Grad Sarajevo. Narod nije glup da vjeruje više tvojim riječima nego svojim očima!!!!
@staro hrasno Nemora vjerovat. JA tražim da provjeri. ČUJ GRADI SPORTSKO REKRETIVNI CENTAR A NIJE ZAPOSLIO ZA 4 GODINE NIKOG. EVO NEK OTVORI NEKU FABRIKU KOJU MU JE STRANKA ZATVORILA, a ne agresor. Nek tih 17 miliona !!? da u ZAPOŠLJAVANJE kao namjenski kredit , a ne da ih neko pozoba. I onda DAJ OPET načelniće. Može narod živjet i bez sportsko rekreacionog centra, nek se rekreira u rodnim selima gdje svakako ide vikendom.
Prikaži sve komentare (28)