Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi Sefere, gosp. GENERALE hvala TI za knjige, dosta su mi pomogle da udjem u svijet dogadjanja u i okolo Sarajeva u i okolo Bosne i Hercegovine. Uvjerenja sam da su knjige TVOJE i IZKAZ JEDNOGA VOJNIKA od Generala Spegelja stiva koja se moraju citati. Vjerujem da su Sarajevo a posebice Bosna i Hercegovina PUNI SEVA kako onih domacih ali onih iz okruzenja jos vise. Cijenim Tvoju hrabrost, principijelnost, postenje i vojnicko drzanje ali se bojim da je mali broj nasih sugradjana koji razumiju TVOJU borbu i da im je jasno sto se desavalo `90-tih godina a sto se desava danas. Vrlo bi me radovalo da uspijes bar jednu SEVU natjerati da propjeva pa da vidimo tko su ostali SEVCI i za ciji sicar su radili. Nosim pjesmu ptice SEVE u uhu, kakva li bi to bilo pjesma SEVA o kojima ti pricas volio bih u istinu dozivjeti. Gosp. Generale ne popustaj, ti si posteni i ponosni General ja se ponosim TOBOM
Daleko od toga da podržavam Sefera Halilovića zbog njegove uloge u ratu, ali ovakve apele će podržati svaki normalan čovjek... BiH je postala opasna zemlja. Kriminalci, reketaši, i profiteri umjesto da završavaju u Zenici, budu nagrađeni ministarskim foteljama. Sa prljavim i krvavim novcem drže najutjecajnije medije i rasturaju ovu državu. Žele vlast i po cijenu rata, jer to im je najsigur nija zaštita od kaznenog progona... Neka vladaju gdje i nad kim mogu. Ja ne priznajem takvu vlast i uopće nd želim živjeti u takvoj zemlji...
Hrvati sami sebi podmecu bombe. Leotar je sam sebi podmetno bombu. Sefer je zeni podmetno bombu. Tako bar kaze FTV:
Ovo sve oni iznose d.j.l. A samo im dalabu vjeruje
BPS je obicna grupica dengeleka okupljenih oko ovog sto ne zna da izgovara i njegovog malog seljacica, pa jadni vi, mislite proturicete vase lazi da vam ih jos i vas prijatelj Raso ponavlja. Ma sta bre lazovi mogu nego da lazu. Glasam za vas na sledecim izborima, dosta mi je ovih realista, sada prelazim na lazove.
Propala stranka propalog vojskovodje! I ja sam cuo za taj incident, decko nosi pistolj bez dozvole i poteze oko na gradjane!! A tata mu prica o postenju i drugima kako ne valjaju!!!
Sta ovaj Sefer lupa i izmislja, covjek je pisao knjige objavljujuci ovo i ono, a sve mu je podmetnuo jedan lazov. E moj Generalcicu, bolje nam ispricaj kako je onaj tvoj sin potezao pistolj u tvome prisustvu na covjeka prije 2-3 sedmice u centru grada. To nam ispricaj lazove generalski. A svim ljubiteljima lika i djela, hocete li da objavim mjesto i vrijeme incidenta?? SDB
Ma mani šuplje priće. RS nema nikakvo opravdanje kao ni tvoj hašišar ludi doktor Karadžić.Likujete za Hrvatske generale kao da ,,vaš\'\' nijedan nije osuđen.Sve sama nevinašca kao i ti koji opravdavaš svoje a druge osuđuješ.
Svaka cast ovom sto se predstavlja kao Dom pisaca!!!!! Ovaj i ovakvi slucajevi opravdavaju RS da raspise referendum. Takozvano pravosudje takozvane BiH je znalo za ove slucajeve i prije, ali polako i sigurno isplivace svi ovi na vidjelo. Karadzicev branilac ima dokaze koji iz dana u dan potvrdjuju ne samo Karadzicevu nevinost nego cjelokupnog srpskog naroda,a to se nece zabaviti da se dokaze kao i sa presudom hrvatskim (sa 30-ak??? godina starim) generalima. TIHA VODA MULJ NOSI.
Da se razumijemo, Sefer se isto borio za vlast u vojsci s cim je stigo ali ga je SDA sutnula kao i ostale sandzaklije. Sviju radi toga sto jesu sandzaklije a nikog zbog onog sto je radio. Ove \"seve\" su muljaza jedna zestoka, placene ubice koje rade za SDA i sluze za maltretiranje bosnjaka. Isto kao sto HDZ ima svoje pandane u hrvatskom narodu (ubili Leutara, Kralja Blazevica itd.), te srbi svoje cije su zrtve desetine poznatih i manje poznatih srba (od Riste Djoge do Mauzera). Svo ovo nase smece je nula prema onom sto postoji u srbiji (smakli: Djindjica, Stambolica, Arkana, itd.). Uglavnom ko u pjesmi S.A.R.S.a \"to rade gangsteri iz vlade, podmecu bombu pod Palatu pravde\". Samo sto ove nase vlade uglavnom ub.ijaju nas same. (De.bi.li sa sa-x su blokirali upis rijeci \"ubi.jati\")
Prvo pocisti ispred svojih vrata generale i ti to sam dobro znas, isto tako ko sto znas da se nekih istina i sam bojis, mozda bi bilo pametnije da se posvetis fakultetu koji imas od para koje si steko da ne govorim ljudima kako a ne da ti sin pise knjige o saznanjima koje je \"vidio\" kad je imo 12godina pa od naroda na to uzima pare! Dragi generale naserem ti se usta!!!!!
@MONARHIST Dosadan si vise s tom kraljevinom!
Ovom Seferu nevalj niko.Nije mu ni Alija valjao,a sada mu nevalja ni država BH,nevaljaju mu ni ševe i slavuji što tako lijepo pjevaju.Marš u otađbinu Sefere pa tamo bistri politiku. Tamo ne bi smio ni prnuti.Samo zavađaš bošnjake.Ovo mi miriše na KOS.A u ratu dok si ti bio komandant čete su znale za svaku akciju našu bar dan prije boraca BH armije.
A u Hrv su Srbi namjerno podmetali civile u Kninu kako bi izgledalo da HV napada civile! Mislim, stvarno ste grozni! Ovo je izjavi Srbin na svjedocenju u Haagu! General Novakovic (tzv \"svk\") je tenkom gazio izbjeglice koje su se povlacile pred \"Olujom\" 1995, kako bi se izvukao tj pobjegao! Republika Referendumska ce se polako ali sigurno ugasiti sama od sebe tj sopstvenim snagama!
A joj, ja mislio on bacio kamen na dzamiju, a on pokuso ubiti Hrvata. Kao da je to neki grijeh....
hm... te ševe bi imale štošta zanimljivog za reći. možda i o markalama nešto.
Prvi put se slažem sa Seferom. U pitanju je državni terorizam ekstremnih velikobošnjačkih nacionalističkih snaga predvođenih Zlagluom Gulagumdžijom i Klempom Tihićem.