Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ovo istina, ko zna šta nam se sprema!?
Bošnjaci su u prosjeku - teški tokmaci posebno ovi na klixu...Teška kategorija u glupostima.
sta se brines imamo antifasiste spremne za odbranu, barem relacije marijin dvor kozija cuprija
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa što ih puštate na granici sa Srbijom. Ti milorade si direktno kriv za ulazak migranata na područje Bosne i Hercegovine!
@Fikromitraljezac ne puštaju njih bošnjaci, već srbi na Drini. Kampovi - a treba da ih pustimo da nam po dvorištima leže !? .Vi vllasi ste po defaultu glupi. Ali čekaj dok im pokažemo par ruta reko tzv. rs....
Hajde da čujemo Fahrudina Radončića o migrantima na čije se izjave poziva Dodik ! Licimjerno je od njega da širi te informacije pa se žali što Dodik ne dopušta migrantima "sa lažnim vizama" ulazak i boravak u SR. Gukni, golube!
Vidiš da nije u BiH Dodik problem - već to što radi SDA i Bakir , taj pakistanski OLOŠ će najprije njima doći glave
I tvoj entitet je komplet falsfikat.Drustvo jednog lica.
Ne skrecite sa teme, drzavni problem je danasnja misa
Silni Gavrilo Bobar je prije 6 godina umro od infarkta.. razlog je bez sumnje bio to što mu se kćerka udala za Pakistanca.
Da imaš vizu da li bi sjeo u avion i otišao u dotični zemlju ili bi krenuo pješke na put od godinu ili više dana. Ne bih , ni Forest Gamp to ne bi učinio. Sjedi 1.
Znači Dodik i Radončić su na istoj strani
Mile, ako je tako, evo ja te prvi podržavam da to razje3eš !!
https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana#Kripto-Jevreji_u_vlasti_i_dru.C5.A1tvu_Balkana_danas:_rasisti.C4.8Dko_kadroviranje
ako je dodik reko e onda nema zime ,,,,,
pa zar ovome notornome lažovu jos neko vjeruje???
Podržati Radončića. Sve migrante vratiti u zemlje iz kojih su došli.
@valter11 -Radončič je faca. U pravu 100%. Ali neko je dobio pare iz one ambasade. Ko? Onaj ćoro s Grbavice.... Otkud njemu stan na Grbavici/
Koje to politke zele da ih zadrze?
@nicaze01 One koje su naredile ambasadoru da to uradi. Samo pogledaj iz koje je partije. Ne mislis valjda da je prateci vlastite zelje falsifikovao 3000 viza
Pakistan ima viška ljudi! Ništa ne bi imali protiv da nama utrape dvije tri stotine hiljada. Sva pitanja treba uputiti Bakiru. Ko navede samo jednu njegovu izjavu da ilegalni muslimanski migranti nisu dobrodošli, ja častim!
Trebaju se Bošnjaci koji imaju zemlje u RS-u ujediniti, zbrojiti zemlju u velike feude, pokrenuti poljoprivredna gospodarstva i naseliti Pakistance da obrađuju zemlju i plode se. Kad bude preko 50% na referendum ćemo.
@BosnjakPlavonebesnik -jesil ti lud? Onda će se pakići namnožiti i jebati nas ko Induse u Kašmiru.