Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitava tvorevina eres je k'o iz crtanog filma
Genocidasi i genocidna tvorevina.
Politicko Vojno i Policisko rukovodstvo..RSa.je presudjeno za Genocid.Vojska i Policija su Pocinile zlocin.Rukovodstvo RSa he planiralo Genocid.RS je nastala na zlocinu Genocidu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jadni Dodo. Nije ni skontao da je u crtiću spaljeni mačor upravo on...
Kaze dodo nemgu mu sankcije nista
Kakav debil, strasno
Boli boli jedna stara rana Dodo ,mozes ti lajat ko pas al ne pije vode...
Mirno gašenje gtrs ✅
Ovaj Dodik i jeste za crtane filmove. Zasto budali dajete medijski prostor ?
Kretenska Federacija treba sama sebe ugasiti i sve svoje prenijeti na BIH kao primjer kako treba djelovati, ali jok hoće uhljebi da ostane FBIH, a da se RS ukine, ne zna se jesu li veći idioti federalci ili republikanci
Samo kme ime ime,a kišobrandžija je skroz puko
Realno, u pravu je
Srbi su nekad imali dobar humor...ovo danas je tragikomedija...
Roknite ovoj ublehi edan kinder suprajs u krilo i to svi znamo iz bespilotne letjelice aka drron
Mentalno nije ni odmakao od crtanih filmova.
ŠREK
A u biti Dodik je vatru zapalio, raspiruje je i u njoj će na kraju i izgoriti jer "ko se sa vatrom igra..." Nesreća je što će povući i dosta naroda
Ovaj, inače intelektualni kapacitet od političara, po svemu sudeći, psovke, vrijeđanja i omalovažavanja zamijenit će isječcima iz svojih omiljenih crtaća koje i danas rado pogleda. Od koga je, dobro je.
Bice zanimljivo kad dodje do lika Kalimera hehehe