Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki će dobiti po primjerak knjige Dodik Owner of Srpska
vlasi ja ovo ne bi devero nego bi se namah ocepio
Za gospodina ili šta je već, sweets02, kako te nije sramota da tako pišeš , ti sigurno nisi ničiji kolega, a oni nisu toliko glupi da povjeruju da im kolege iz RS tako zahvaljuju na pomoći koju su izdvojili i dali kolegama iz RS. Ja se zahvaljujem svim otpustenim vojnicima iz BiH i vjerujem da će izdržati i izdržite jer zajedno ste jači.
nek on tuzi Inzka, a neka ljudi gladuju. IZjavom da ce tuziti Valentina Iznka, Dodik je samo skrenuo paznju sa problema pripadnika OS BiH iz tzv \"rs\". Tuzba ce propasti, a Dodik ce opet nesto ovo izmisljati. BiH bez entiteta!!!
poštovane kolege otpušteni pripadnici OS iz FBiH, hvala vam što ste odvajali od svojih penzija i davali i nama. A sad, ko vas j.be. vaš kolega iz RS
Ko j.ebe OS BiH.
http://www.last.fm/music/Dubioza+Kolektiv/_/Firma+ilegal
Treba pitati ko hoce da mu Dodo rjesava probleme njega odmah odstraniti i time je dio problema rjesen, neka se onda tata svih srba brine za njega... A oni koji to ne zele treba im obezbjediti dobru penziju i lijepu starost...
Neima rjesenja. Ovo je nakaradna zemlja. Svi oni koji su rusili onu bivsu zemlju tek ce da uvide sta su napravili...Ovo je samo uvod.
Opet prevara, ubleha. Taj problem treba rijesiti na drzavnom nivou, nije ovdje rijec o oruzanim snagama sumske pa da laktaski vozd vrsi segregaciju.