"Na civilizovan i kolegijalan način"
27
Dodik: Nova Vlada RS najkasnije za 10 dana
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma boli nas ba qurchina i za tebe i za nazovi vladu te tamo privremene povracotine zvane rs
sta ti vjerujes??? da ce sulejman velicanstveni obnoviti otomansko carstvo a tebe postaviti za bega pa da trazis od vlahinja prvu bracnu noc hihihihihihihihih......hahahahahaahahahaaha
e moj de.bi.lu je li ti sam vjerujes u ovo sto si napisao , jer ako vjerujes onda si stvarno malo zesce gl.up
@ Sta ti procita jarane Mirko pa nadje ime za moj bosanski jezik, da nisu romani Mirko i Slavko
sva ova ujdurma dodiku uopste nije potrebna jer ima stabilnu vecinu i uredan republicki budzet,mislim da on ovo radi samo da bi posramio federaciju pred svijetom pokazivajuci kako se to radi na demokratski i civilizovan nacin i mislim da dobiva naklonost mnogih ambasadora za ovaj potez za razliku od federalnih papaka koje je pomeo i jos jednom pokazuje da je najaci u bih
dodik je umjetnik ,on vas u republici mrskoj uspjesno guzi dugi niz godina
da nije tebe u Beču, ko bi čistio toalete, prao prozore na neboderima, meo ulice, pakovao lagere, nosao tacne po Mc Donaldsu?
ahahahahaahahahahhahahaha! jest vam donio prosperitet! hahahahahaha! da Bog da vam nastavio ovako donosit prosperitet i dalje! RS će uskoro nestat, jer je ekonomski neodrživa!
Kako to kod njih ide, a ne kao u nas, sujeta i za svaki pokusaj rekonstrukcije odmah se prijeti vitalnim nacionalnim interesom. Postali nam ustavni suci Bog i batina.
Ti se sigurno negdje krijes u inostranstvu. jadnice vasi u rs nemaju sta da jedu a vaš narod Bosnjacima lizu stopala kad dodju iz inostrastva na godisnji. Crkancete ali se necete nauciti pameti.
Lako e tebi Mile kad nemas idiote kao SDA u vladi
Gledaj pred ...ceta*ljima-- LapTopi .....a usm*rdili se od svoje istorije ...! Sjede na krvlju i Genocidnom otetom sumskom tvorevinom...!
Dodik je politicar koji je uvazen od strane svih medjunarodnih politicara. Presjednice uvije uz tebe. Neka si ti nama ziv i zdrav pozdrav sa slobodarskih Pala
@senad: sta ti znas senade turcine mozda je to i novi tkz. "bosnjacki jezik"... :) btw. mozda je i hercegovacki... ko zna, kada svako radi kako hoce
Koji si ti nepismeni neobrazovani fašistički babun :D
Genocidna Tvor-evina, civiliziran? buahahaha