Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta anketa ce koštati tebe i tvoju genocidnu tvorevinu nestanka !
Haha. Od 95te prijetite 'nestankom' a RS sve jaca i naprednija i postize sve bolju poziciju u ocima najmocnijih drzava svijeta.
Da vas Amerika nije spasila 95 sad vas ne bi bilo!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mile na tramalima..
Al se mile Hrvat iz Hercegovine sprda sa ludim srbima..
@drinsky1. Jesil i ti ko bośnjak naoruźan do zuba?misliś da neznamo u svincu il tavanu da ste makli oruźje? 😂
Ja neznam kako bi oni da samostalni źive..sad dug 5 milliardi. Bake da zavrne mff potpis odośe u pi maminu.sam sreća vam muslimana i hrvata itd u "RS" da niste na intenzivnoj pred kraj.
Legenda o babi Stani Skupili se djikani Zakukali babi Stani: "Oj Stano, sestro mila, Ziva nam i zdrava bila... Nevolja nas zadesila prava, Odletila Lazaru je glava. Qurcio se knjaz prvi, pa sad lezi u lokvi krvi. Izgubi je na Kosovu polju, Turci tamo i sad Srbe kolju. Zvekecu sablje turske, Na kolcima su glave srpske. Srbina nigde na polju Kosovsku, Da brani svoju veru pradedovsku. Po tvoju mudrost dolazimo, jer drugi izlaz ne nalazimo…”
Nasluti baba Stana Sve lepote Turskih dana, Pa u vis podize ruku I obrati se srpskom puku: "Cujte mene pravoslavci, Svetosavci, srpski junaci... Predajte Turcinu vlast I zena vasih cast. Jesu oni dlakavi i ruzni, Ali nemojte biti tuzni... Nije Turcinu nikad mrska, Smrdljiva pich ka srpska. A za odbranu naseg krsta Nek im qurac puni usta... I vama neka shupak deru, Da sacuvate svoju veru. I prigrlite u krvi danak, Da im qurac bude gladak..."
Djikani se sagledase, Mudri savet poslusase, Pa spremise babu Stanu Na docek velikom Sultanu... I sve srpkinje mlade, da se Turci slade... Odjednom nasta muk, Turskog bubnja zacu se zvuk... Evo Turci dolaze, Dunav reku prelaze, Zastave im se viju, djikanima strah siju... Hrabra Stana stoji, Turcina se ne boji. Ona zna sve cari, Koje pruzaju janjicari…
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hahahahahaha al on ove djikane zigu pa to je nevjerovatno svaka mu cast
@Boba..Hahaha..Vrijedi i te kako..10 godina sad u zadnje vrijeme?nije viśe 5...Ljubim mu svaki cenat..
@Bivsikurćin.. Napredak se vidi potpisujem. Famelija iz Podrinja bolje sad uslove ima a bgm i "RS" 5 Milliardi duga.. A kad poćne raspad svega?Kad se nema kinte..
@Predsjednik mile rs. Alaj volim.svoj pasoś BIH...isti tvoj pasoś,naśe drźave BIH.Konvertibilne marke Valuta. .A lićna..joooooj jest ljepa. .BIH drźave...
@Boba70BG sto si tako zlonamjeran? ja shvatam da kompleksi tresu ali visiti na portalu druge drzave je jadno ja npr jos nikada nisam otisao ni na JEDAN serbski portal apsolutno nikada. Sta je mene briga sta se tamo dogadja? ti i onaj sumadinac ste patoloski slucajevi. A sto se naseg pasosa tice on moze samo da bude vrijedniji nista se ne brini.
@Boba70BG ja sam svoj na svom a ti si ipak gost na ovom portalu i mislim da bi bilo fino da se tako i ponasas a ne kao bezobrazno deriste. sto se tog babe tice tukao sam se sa njegovim izdajnicima u ratu i mogu ti reci da su bili samo za dlaku bolji borci od djikana ... cak i oni. Ali boriti se za pare i za domovinu su dvije razlicite stvari i takav je bio i krajnji rezultat. On je u izolaciji i one budale koje su ga izabrale nisu svjesne sta su uradili sami sebi.
99,99% za.. Ko de kladi?😂
e moj dodike propast ces kao i genocidna republika
....najnovije vjesti iz krmetnjaka u prijevodu:))))
tako je Mile..Srpska je pravna drzava i sve zakonske procedure moraju da se ispostuju do kraja.Rezultate objaviti odmah po donosenju odluke ustavnog suda i sto pre zapoceti pripreme za najvelicanstveniju proslavu dana Srpske do sada.9 Januar nije daleko i valja to pripremati na vreme.Uzgred, dok smo jos u kancelariji,zapoceti pripreme za drugi...ne valja mnogo da se ceka.Gvozdje se kuje dok je vruce i zato...raspisuj Mile
Miran budi posrbceni Bosnjace
@BosanskiGazija i naravno..odmah po razdruzivanju od bosnjaka promeniti ustav Srpske i iz njega izbaciti instituciju ''vitalnog interesa'' jer je manjine zloupotrebljavaju a pogotovo bosnjaci.Samo tako ce Srpska moci da ubtzanim korakom krene napred a ne da se bavi trivijalnim pitanjima kojima se usporava razvoj i napredak.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gdje si dodo majmune stari ? Šta mai kod bete?
do-DIK :)