Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir kao Ayatollah Sayyid Ruhollah Mūsavi Khomeini: Fabrike strancima, vjera nam je jedini spas!
RS uskoro najbogatija republika na Balkanu, a sa Srbijom najveća sila zasigurno
@BosanskiGazijja Иншалах
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Koje fabrike!??Sve ste pokrali!
Pokrali su sve ,ali i uložili da budsu bogati i jakoi na ne ko mi u Sarajevu
@Muha994 ta prica je samo suplja prica.. bacanje prasine u oci.. kakvo mijenjanje.. bakir se ne zna hljeba najest a da on nekog mijenja.. sve je to bilo supljiranje, da naivni potrosaci kao sto si ti imaju o cemu da kokodacu, dok im i topli obrok izvlace iz novcanika
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mile gotovo je gotovoooooooooo
Mile je kaci Cak Norisa...ni Noris nebi mogao ovako jeftino da jebe srbe
ko te tjera da se zaduzujes shupak usmrdjeli
Prvi put podrzavam dodika za sve stoje rekao osim da treba km izjednaciti vrjdnost sa ostalim valutama,tih 8 milijardi km trba promjeniti u zlato i km izjednaciti sa eurom.
Druze mile mi ti se kunemo:))
Evo ja kao srbin nisam neki njegov fan,ali neka mi neko od "bosnji" kaze sta je ovdje pogresno receno?
Milorade ti si toliko sranja napravio za sve ove godine, da te vise niko normalan ne moze uzimati za ozbiljno. Kako si se samo sjetio sada kad ti gori pod nogama. E pa nece moci, ti ces morati platiti cijenu za sve ove godine tvoj manipulisanja narodima u BiH! Jedva cekam da te vidim iza resetaka.
@Karim sto je on kriv sto ste vi idioti?
Dodik kao Tito, može! Ima i ali; neka svojim i parama koje je pokrao finansira fabrike i sve ostalo! Tito je takođe iz ničega napravio FNRJ, ali je imao devedeset posto naroda uza sebe! Obečao i ispunio. Može li Mile da obeća i ispuni? NEMOŽE, jr mu niko više nevjeruje. Ovo je još jedno prodavanje mazohističkog referenduma.
Dodo priprema teren za presjednika Vijeca Ministara .
ne mozete dirati Centralnu banku , tj da centralna banka stampa novac , kad bi se to desilo da izbacimo ostale banke, umjesao bi se FARAON visoki predstavnik i rekao nemaa brale. Jedini cojek koji je iznad zakona i ne moze mu niko nista u BiH , ni vlasri naravno
pa nemogu da vjerujem do rijeci se slazem sa njim
nešto i od ovog lika pametno čuti
Drug DODIK je političar koji će na sledećem Referendumu uspostaviti Republiku Bosnu i Hercegovinu. "Druže Dodo, ljubičice bijela tebe voli bošnjadija cijela".
Ha, sto me nasmija! Pa gospodine Dodik, BiH ne upravlja centralnom bankom zato sto su joj svi politicari, ukljucujuci i tebe, ne sposobni, kradljivci, korumpirani i pohlepni. Stranci ti krivi za sve? Eeee Dodo, kada ti i takvi kao ti nestanete sa politicke revije, e onda ce se i centralna banka vratiti drzavi, ali ne ovakvoj kakva je sada!
"Rekao je da u RS-u i u FBiH postoje ukupno dvije kompanije koje proizvode vodu, dok se sve ostalo uvozi." Druze samo u Tešnju ima 5 ili 6 firmi koje "proizvode vodu".