Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Entitet Republika Srpska vodi politiku stvaranja države u državi, a to razbija Bosnu i Hercegovinu, ponovio je svoj stav bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić\" Mesica pamcenje jako lose sluzi, kada je kao poslednji predsjednik SFRJ-a rekao; JA SMA SVOJ POSAO ZAVRSIO, JUGOSLAVIJE VISE NEMA\" i to je za mesica pozitivno.(to nije razbijanje drzave, kome on soli pamet) Zato i MILORAD DODIK ima pravo (ako bog da) da kaze \"JA SAM SVOJ POSAO ZAVRSIO, BOSANSKE NAKARADE VISE NEMA\".
slažem se, ja sam hrvat, i kažem dole čović
A niste mi vjerovali da je čovjek postao od majmuna (vidjeti sliku).
AKO VAM NI MESIĆ, koji je moralna vertikala ovih prostora, NIJE DOBAR ONDA SE ZAPITAJTE MALO.
Gospon Mesić,vi ste prošlost i lijepo ostanite tamo...On je samo drugi predsjednik RH koji će se izgubiti u prošlosti,nije stvorio Hrvatsku kao Franjo Tuđman,ne gradi mostove kao Ivo Josipović...pa normala da ga pucaju kompleksi,više nikome nije važno što ima za reći osim malo raje iz sarajeva..
SSS 06.01.2011. u 11:17 Lupaš, brate, i to baš onako bez veze!!!
SSS 06.01.2011. u 11:17 Као што ти рече, лупаш брате и то баш онако без везе!!!
..svi su isti..i ovaj bi trazio treci entitet kada bi hrvati imali ovo sto srbi imaju danas..
Njegova politicka okupacija je bila da sije mrznju, sto odradjuje i dan danas volonterski. On je idejni tvorac raspada bivse drzave, sto je on sam i par puta rekao u svojim govorima, gdje se hvalio da je ponosan sto je zadnji predsjednik Yugoslavije. A dosta se vidi iz posleratnog sefovanja njegova mrznja, zbog koje nije nikada se udostojio da makar poprica sa predsjednikom Srbije, sto su ovi dosta puta trazili. Josipovic je Hrvat isto, ali je drzavnik, politicar, i nastoji svoju zemlju voditi u dijalog a ne u mrznju, i sa moje strane ima veliko postovanje.....
Posavski Hrvati bih mu najradje dali sredstvo za deratizaciju,i nedat pit vode idiotu.
Dikobraz nikako da se skine s k..ca. Najbolje rjesenje za sarajevske medije bih bilo,da ga stalno drze u sarajevu. Svaki urednik kom on da izjavu, koju i ptice na grani cvrkucu,preporucam da ga vodi hanumi 10-15 minuta,nevjerujem da bih vise bilo potrebe.
MESICA ZA PREDSJEDNIKA.....NA SVIH 22% PEDERACIJE BiH !!!
...dečko, opet si zaboravio popiti svoju ružićastu tableticu.....
takoje Široki ovoga bradonju nisu birali Hrvati na predsjedničkim izborima u R.Hrvatskoj njega su birali Norvežani i to dva puta ga zaredom izabrali za predsjednika države sa preko 60% glasova.Možda ni Josipović nije Hrvat pošto je iz SDP-a a pomeo pravoga Hrvata Hebranga iz HDZ-a sa 70% razlike. Živ nama bio Mesić 100 godina vole ga njegovi pravi biH Hrvati iz POSAVINE!!!!!
Ovaj stari bradonja nije uopće pravi Hrvat to je izdajnik Hrvatske,on je komunjara i ne pripada Hrvatskoj naciji niti ga Hrvati štuju i nikada ga nisu štovali.
U BiH ukinut tročlano predsjedništvo i Stipu Mesića proglasit predsjednikom Bosne i Hercegovine,