Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove je babo pomeo na izborima,to su dvostruki izdajnici izdali su i bosnu i babu
Nikakve koristi od njih kao ni od drugih stranaka, ali mora im se priznat koliko su uporni i koliko dugo opstaju, ja sam mislio 96. da će nestati za par godina.
Svima preporučujem Ćićminu knjigu "U inat nepravdi", ludilo, odbrana i borbe kao borac 5. korpusa, zatim 1. i 2. autonomija, formiranje "Šejli" i izrastanje u najelitniju jedinicu na prostorima ex Yu, Kuplensko, pristupanje 5. korpusu i "Šejle" prve ulaze u oslobođeni Ključ, Ćićmo u specijalnoj policiji USK poslije rata, kako mu je namješten ratni zločin gdje je ubijen također Autonomaš a to se namjerno izostavlja spomenuti, godine u Zenici, pokajanje itd.
Hajde Admile,sad nam ga ti zalilaj.
GDJE VAM JE BABO, JEBB VAS ON...
Babo je ove otkačio,Babo ima Laburiste , Babo posto Englez. Ovi su totalni promašaj ,popušili gdje god da se okrenu
pa koliko više ima ovih stranaka
@zaoka katastrofa, izgleda da svi koji ostanu u bih će biti u nekoj stranci