BiH
0

Đokić u Bratuncu: Socijalisti dali veliki doprinos izgradnji institucija

SRNA
Petar Đokić (Foto: SRNA)
Petar Đokić (Foto: SRNA)
Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je večeras u Bratuncu da su socijalisti dali veliki doprinos izgradnji institucija, a time i države Republike Srpske jer samo institucionalno snažna RS može da bude garant slobode srpskom narodu.

Đokić je ocijenio da je SP imala velike oscilacije u radu u bratunačkoj opštini, ali da je okupila veliki broj mladih, te da očekuje da će ponovo postati parlamentarna stranka u Bratuncu.

"Naši ciljevi su ostvarenje socijalne pravde i društva jednakih šansi, kako bi u zdravoj konkurenciji stvorili uslove za naprednije i humanije društvo", naveo je Đokić.

On je pozvao birače da u što većem broju izađu na izbore i daju povjerenje kandidatima ove stranke.

Potpredsjednik SP-a Budimir Aćimović poručio je članovima stranke da nastave borbu za socijalnu pravdu i borbu protiv megalomanstva i trke pojedinaca za kapitalom koji ne poštuju zakon i prava zaposlenih.

Na tribini je predstavljena kandidatska odbornička lista SP-a za Skupštinu opštine Bratunac, čiji je nosilac mladi pravnik Milan Radović, dok socijalisti podržavaju Dragu Radovića iz koalicionog DNS-a za načelnika ove opštine.