Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda bi mi i bilo drago zbog ovoga,da ne znam da je vodeca opoziciona stranka, SBB,sastavljena sva od bivsih kriminalnih kardova SDA. Fahro kuho kafe ALiji citav rat,izvrsavao najprljavije moguce zadatke za SDA,kasnije dobio pare da pokrene SDAovski list "AVAZ",i da stiti njihov kriminal,sto je i radio sve do Alijine smrti.Kasnije se sukobio sa BAkirom,oko ALijine ostavstine,a nisu se razisli zbog razlicitih politickih pogleda,i zbog brige prema Bosnjama.
Sdp je bar napravio 100 km autoputa,jesi li cuo u zadnje vrijeme da se gradi ista? I u SDPu se sjatilo svega,ali njihova odgovornost za ovakvo jadnoi stanje je nistavna u odnosu na SDA,i stranke koje su nastajale iz SDA godinama;)
Zeko,pare za izgradnju Autoputa se nisu mogle ukrasti,jer su iz Evropske banke za obnovu i razvoj,sto je bio i razlog da kriminalci iz SDA i S za Bih,15 godina nisu zeljeli da grade nista,jer su znali da ne mogu nista klepiti sebi,kao sto su naucili godinama. Lagumdziju su SDAovski mediji,pravosudje koje je pod kontrolom SDA itd,kocili 4 g,samo da se ovdje ne uspostavi Pravna drzava,jer se zna ko bi na taj nacin prvi isao iza resetaka.Ne sjecas se vitalnih nacionalnih interesa,nemanja kvoruma u Ustavnom sudu,zaledjivanja situacije,blokada Covica,kada je dovodio u pitanje sve finansisjke tokove u zemlji,penzije i slicno,sve su to nacional kriminalci radili da se SDP zakoci. Evo danas SDPa nema na vlastui,i spuper nam je,eno rudari opet imaju primanja manja od 500 km,i cekaju na platu po 3 mjeseca.
Kad Bakir napokon dibije Vucica na mobilni neka ga priupita za azil :-)
idite više u pm...samo se bavite svojim stolicama i smjenama,dok narod nema šta da jede,omladina odlazi..za lijeka vam trebalo,da Bog da molili da vam Bog dušu uzme,a ne mogli je ispustiti
_" članovi Vlade ne prisustvuju sjednicama i zato nisu akteri parlamentarnih debata i konstruktivnih diskusija koje bi omogućile efikasniji rad Vlade, neobzirni odnos prema penzionerima i svjesno urušavanje PIO/MIO fonda i konstantan ignorantski odnos prema Parlamentu FBiH kod donošenja ključnih odluka." Pa sram te bilo Vlado FBiH, sa Novalićem na čelu. Ne samo da vam treba izglasati nepovjerenje, nego vas treba i pohapsiti, a uz to trebate da vratite vaše plaće koje ste primili za nerad i urušavanje institucija. Podržavam izglasavanje nepovjerenja vladi FBiH! Hahahaha, a Novalić prije par dana ocjenjivao rad vlade, pa kazao da dobro rade :)))))))
A SVI OVI SU BILI I U PROŠLOM SAZIVU PARLAMENTA, I SAZIVU PRIJE NJEGA I PRIJE... A MI SVE GORI I GORI. NEMA NAMA POMOĆI BEZ DA NAS NJEMAČKA USVOJI. VIDJELA MERKEL KAKVI JE KLOŠARI DOČRKAŠE PA BRŽE BOLJE NAZAD U SVOJU LIJEPU NJEMAČKU A VI BOSANCI TRPITE, DOK SE SVI U VAŠE IME I ZA VAS BOGATE I UŽIVAJU.
Dok funkcioniše Republika Srpska njena Vlada i Skupština, BiH neće propasti.
Kakva vlada FBiH, zar to trenutno uopste postoji? :D
Sve zbog debilnog DF-a, KUD odnose sa ovim krimosima u kombinaciju pa sada se mora ovo da radi a izgubili smo godinu beze trebalo je odmah sa SBB i hapsana da vidimo sta si imao prije rata sta sada imaš i gdje ti se to odbija na platnoj listi ako se ne poklapa PRDEKANA !!!
"Smatramo da nije uredu da se o tom dokumentu ne raspravlja u Parlamentu." Pa ionako ste tu samo da potvrdite šta šefovi kažu, ko fikusi, samo što održavanje fikusa ne košta toliko koliko vi zastupnici možete potrošiti. Ološ obični. Umjesto zakone da donose oni samo misle kako kupiti većinu, pa onda još tristo dana nerada i besmislenih rasprava, ko skakavci beskorisni.
Ovce su izglasale čitaj izbleeeeejile. Čekamo nove izbore čitaj bleeeeeeore
http://diwan-magazine.com/video-novi-snimak-vucica-sa-puskom-u-agresiji-na-bih/
srushit pederaciju....sumsku i treci ujo canton,,,odma ce se sve izglasat i nadoc
BRE je SRBSKA rjec...ne cetnicka
GOSPON POPCORN---- skolovani---rusenje vlade ili vladajuce elite ili bilo cega ne rjesava se rokanjem ubijanjem silom itd,,,UM SVJETOM CARUJE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)