Mozda bi mi i bilo drago zbog ovoga,da ne znam da je vodeca opoziciona stranka, SBB,sastavljena sva od bivsih kriminalnih kardova SDA. Fahro kuho kafe ALiji citav rat,izvrsavao najprljavije moguce zadatke za SDA,kasnije dobio pare da pokrene SDAovski list "AVAZ",i da stiti njihov kriminal,sto je i radio sve do Alijine smrti.Kasnije se sukobio sa BAkirom,oko ALijine ostavstine,a nisu se razisli zbog razlicitih politickih pogleda,i zbog brige prema Bosnjama.
Sdp je bar napravio 100 km autoputa,jesi li cuo u zadnje vrijeme da se gradi ista? I u SDPu se sjatilo svega,ali njihova odgovornost za ovakvo jadnoi stanje je nistavna u odnosu na SDA,i stranke koje su nastajale iz SDA godinama;)
Zeko,pare za izgradnju Autoputa se nisu mogle ukrasti,jer su iz Evropske banke za obnovu i razvoj,sto je bio i razlog da kriminalci iz SDA i S za Bih,15 godina nisu zeljeli da grade nista,jer su znali da ne mogu nista klepiti sebi,kao sto su naucili godinama. Lagumdziju su SDAovski mediji,pravosudje koje je pod kontrolom SDA itd,kocili 4 g,samo da se ovdje ne uspostavi Pravna drzava,jer se zna ko bi na taj nacin prvi isao iza resetaka.Ne sjecas se vitalnih nacionalnih interesa,nemanja kvoruma u Ustavnom sudu,zaledjivanja situacije,blokada Covica,kada je dovodio u pitanje sve finansisjke tokove u zemlji,penzije i slicno,sve su to nacional kriminalci radili da se SDP zakoci. Evo danas SDPa nema na vlastui,i spuper nam je,eno rudari opet imaju primanja manja od 500 km,i cekaju na platu po 3 mjeseca.
Prikaži sve komentare (33)