Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna 4 ever. Jedna i jedina domovina Bošnjaka svijh vjeroispovjesti.
@Emir Slazem se s tobom 100000% konacno neko pametan nesto da kaze
UKINUTI DEJTONSKI USTAV I PROGLASITI RBiH AKO SE TO NEKOME NEBI SVIDJELO NEKA UZME TRAKTOR ILI PUŠKU. SVE JE BOLJE NEGO OVA PATNJA, PLJAČKA, JAD I BJEDA KOJA TRAJE OD PROŠLOG RATA. JEDNOM SAM RATOVAO I OPET SAM SPREMAN JER SU ME OVI PLJAČKAROŠI PREVARILI.
Pa valjda ce nasinm Parlamentarcima jednom postati jasno da nasu drzavu sa fasistickim uredjenjem nece niko htjeti. Dok god bude vaznije ko je Bosnjak, Hrvat ili Srbin mi cemo biti robovi fasisticke politike. Sjedite i dogovorite se vec jednom da smo svi ista nacija sa raznim religijskim opredjeljenjima i svakako ukljucite najpametnije i najvrijednije ateiste.
PODRSKA !!! Treba takodje usvojiti zako O ZABRANI SVIH EKTSREMNIH I FASISTICKIH GRUPA ko sto je juce EU-a zahtjevala !!!