Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemorate slaviti nista osim kosovskog boja,ili kakve k.slave,ali ima ono sto vas boli i udara u guzicu.Vi ste u zamlji Bosni.Da li ce se\'\' raspasti\'\' ili nece to vise nije vasa briga,vi ste svoje pokazali i zakazali.Ima nesto vama neobjasnjivo,bosanka dusa .Zato slavite sta hocete,jer mi ne znamo mrziti i ucite od nas kako treba zivjeti.
muslimani koji su bili na strani svakog okupatora koji je dolazio na ove prostore obiljezavaju godisnjicu zasjedanja avnoja,kakvo licemjerje,zemljo otvori se.
BiH je nama svima nametnuta,vjestacka tvorevina,bicemo u njoj dok moramo,kakvo obiljezavanje dana drzavnosti kakve trice.Sad sto vi mosnje tripujete da imate drzavu i dan drzavnosti to je vas problem. Sve vam je nesto na silu,i drzava i nacija i jezik,boze sacuvaj i sakloni.
Imajuci u vidu da ste se u svakom ratu borili na strani okupatora, vi nemate pravo da organizujete nikakve OKRUGLE STOLOVE vezane za ove datume, jer se oni kose sa idejama vaseg vam vodje koji vam je dao smjernice u ISLAMSKOJ DEKLARACIJI. Na kraju ce ispasti da ste vi jedini oslobodioci cijele bivse JUGE. Da su fasisti pobjedili u tim vremenima opet bi sebe nazvali pobjednicima.
Primitivni sljam. U normalnoj drzavi bi bili na marginama i nebitni ali u BiH takvi dobijaju izbore i onda sa malih ekrana prosipaju svoju nekulturu. Znate svi na koga najvise mislim. Sifra: Ronhil. Jadan je narod kojima je takva osoba idol.
S R B I J A D O K O S O V A ! ! ! Kasno Marule -Marko na Kosovo stize. buhahaha hahahahahahahaha ce.tn.ici buahahahaaa ce..teeeee Pozdrav iz Bosne i Hercegovine, 100% ! buahahahahahahaaha
I nije, u pravu si, bila je puno veca.
Je Propala drzava koju 2 naroda na 2/3 teritorije ne zeli niti voli ..i opsatej iskljucivo zahvaljujcu idiotima sa zapada ..koji su placeni dolarima iz muslimanskih arapskih zemalja bogate bnaftom ..zakljuvcak ..cim nebude bilo nafte nece biti ni Bih
\"...Danu državnosti međunarodno priznate Bosne i Hercegovine...\" Prvo pitanje, kojim aktom je usvojen taj \"dan drzavnosti\"? Drugo, u ZAVNOBIH-u se kaze da je BiH \"i srpska i hrvatska i muslimanska\", sto znaci da za ostale narode nema mjesta u BiH i vi ocekujete da se taj i takav praznik slavi od strane svih?! Uostalom, malo je fasisticki prisiljavati ljude da slave nesto sto ne zele!
srbi nece da ga slave i mi to moramo uvaziti, tj. mi ga mozemo obiljezavati ali ne moraju oni....sta je sporno???
bih za vladavine turaka nije postojala nikako. sav taj prostor je bio podijeljen na sandzake, i ta prica je najveca nebuloza na svijetu koju ste plasirali. bih kao drzava nije postojala 1000 godina!!! Austrougarska je potrcala da anektira te prostore kad su turci ispraseni, ali su vazili zakoni carevine, dakle, bila je drzava austrougarska. Nije postojala iz opravdanih razloga, a to je jer nije bilo posebne nacije, nego samo posebna religija. Srednjevjekovne drzave su nesto drugo, one nisu postojale kao nacije i nacionalne drzave, vec borbom za vlast i prestiz velikasa i njihovih porodica. Po principu, ko jaci, taj kobaci.
toliko toga ste zbuckali, da nikakvih kriterija tu nema, sve sto ste uradili u ovih proteklih skoro dvije decenije. lutate, ni sami ne znate kuda, jedni jedno odobravaju, drugi drugo, pa onda svi zajedno, sve zbuckano, od istorije, preko jezika i arheologije, pa do najnovijih dogadjaja, ne znate bil u evropu, il ka istoku, jel podrzavate ameriku il afganistan, il koga tu...bez veze, ne treba gubiti vrijeme na to. od ludog napraviti pametnog, to ne ide u vecini slucajeva, samo ublaziti simptome pilulama, da se ne bude agresivno.
A ko je ustanovio te granice Turci, Austrougari ili mozda Kraljevina Jugoslavija, pa prije turaka BiH uopšte nije postojala u ovim granicama kao cjelovita zemlja!
najbolji ste kad se drzite franca ferdinanda(mislim, tito je bas imao bajno misljenje o austrougarima, hehe), i turaka, te obiljezavanja slavnih datuma iz tog perioda, mada ste jedno vrijeme, dok ste jos bili svjeze potiurceni, isli u ogorcenu borbu protiv austrougara, a kad su vas turci ostavili na balkanu ko ispranu krpu u cosku, otarac, onda su vam dobri bili i austrougari, pa kako sve to mozete spojiti, bog te mazo??? Vama je gavrilo princip tehrorista, a franc ferdinand junak, a ovamo slavite zavnobih, ma, vi ste uslje obicni.
pa da si procitao nesto u zivotu znao bi da se poslije II s.r. nisu mijenjale granice drzava, osim Srbije, sto znaci da su tad 25.11.1943. potvrđene istorijske granice BIH u savremenom dobu...knjige u sake, pa rise na netu !
hahahah, ovaj sa-x najvise citaju iskompleksirani chetnici pochetnici, sa svog brda gledaju u svjetlost, gledaju u Sarajevo, kad malo bolje razmislis tuzno je to, i onda pisu svakakve gluposti da bi neko i na njih, tako jadne, obratio paznju....