Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sync nabij se vehabijo primitivni !!
Hh, opet servska propaganda na Klixu. Pazite komentara molim vas, kaže Banja Luka će bit inostranstvo sve dok pišemo istinu. Drugim riječima, nama je najbolje da šutimo i ne govorimo o tome šta su turska kopiIad radili širom Balkana, a oni će nas MOŽDA prihvatit kao sunarodnjake. Ma mrš pseto jedno vIaško, istruhni zajedno sa Banjalukom.
Assasiane vrlo ja dobro razumijem samo se ti praviš blesav!! koliko je samo Srba u sarajevu koji su ostali i završili u Kazanima i drugim stratištima!!! Ovdje je vama samo problem što smo ostali svoji na svome!!! U ratu neko uvjek mora biti veća žrtva, jer da niste vi, to bi sigurno bili mi!! U svakom slučaju dok god gajiš mržnju prema srbima za tebe će Banjaluka i RS biti inostranstvo!!! Izmanipulisao je vas Izetbegović sa referendumom a ne beograd !!!
Gledaj D\'artenjana original samo mu je malo kraća brada, i razlika što su se musketiri borili za narod a Bakir protiv haha
Servi su poznati po lijepoj priči. Kad vas čovjek sluša, pomislio bi da ste mehlem na ranu. Realnost je ipak drukčija. Toliko krvi je poteklo Balkanom zahvaljujući Servima da njih ne samo da treba smatrat neprijateljima, već ih treba ogradit zidinama i ostavit da, k\'o miševi, pocrkaju u toj enklavi.
pozdravljaj ti sto zelis prijatelju ali ja ne vidim nikakve pozitive s one strane drine.s vama sve nek ostane na lijepoj rijeci i to je to.nije to nikakva paranoja.pogledaj samo postove na klixu pa ce ti se samo kazati.kakvo misljenje imaju srbi prema drugim narodima u bih.
mislim da si me pogresno razumio.rekao sam da je beograd bio taj koji je inicirao krvoprolice na balkanu krenuvsi od slovenije do kosova.bosanski srbi su izmanipulisani na taj nacin da su se okrenuli protiv svojih komsija i poceli da ih tamane i protjeruju uz potporu beograda u vidu ljudstva i mts-a.dat cu ti primjer tuzle.pola mog naselja je otislo kod deda,baba,na slave i tako to van tuzle jer plan je bio da se zauzme 15 maja .nikom nisu rekli ni rijeci od komsija a znali su sve.i sta se desilo na kraju opet zivimo zajedno a ginuli nizasto.zapamti banjaluka nikada nije bila niti ce biti instranstvo za mene.ja imam isti pasos kao i ti.pasos bosne i hercegovine koja pripada tebi koliko i meni.dado ili si mlad ili stvarno ne razumijes neke stvari.
Assasian i Sync za takve kao vi Banjaluka i RS će uvijek biti inostranstvo jer sami to hoćete sa ovakvim komentarima!!!
@Sync , a ti si neko kome treba vjerovati , ajd oladi malo..
Kakva sad paranoja treba da utiče na ljude pa da u ovim izjavama vide nešto negativno? Pozdravljam sve što je rekao Dačić. Uz veru da je bilo iskreno
Ovog puta vam priča ipak ne prolazi. Možda kod onih sa krizom identiteta okupljenih u SDP-u, normaIni ljudi Srbinu će vjerovat jedino kad je mrtav.
ko vas j.e.b.e.nije da ne zelite nego nemate vise potencijala seronje od vas je sve i krenulo iz beograda.koliko ste samo izmanipulisali bosanske srbe.fuj
Nana Fata: Do sad sam ih molila, sad ću ja srušiti crkvu Šta imaju reći ovi ministri za Fatinu zemlju .