Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skutorima treba ukinuti status konstitutivnog naroda previse se to osililo..
Ma da, taman ćemo Turcima dozvoliti da nam ukinu konstitutivnost na našoj djedovini...
@Stjepan III. Znaci hoce i iz rs da vam ukinu konstitutivnost:))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nakon svađe, Vlado Rogić iz HDZ-a BiH napustio sjednicu Centralne izborne komisije BiH.
Mozda se Rogic oraspolozi kad danas dom naroda fbih usvoji Ljerkin zakon o kladionicama
Vlaaadooo vrati se,oo Vladooo...
Slozite prijavu Rogicu ! Covjek namjerno razbija rad CIK-a, i radi protivno odlukama Suda BiH. Ljudi kao sto su on se najvise boje bajbuka i novcane kazne, provjereno :)
Nas će sve iseliti po zapadnoj Evropi/Europi i ovdje naseliti jednostavne ljude.... Ta kvazinacionalistička hajka traje 30 i više godina i opet ih GUPO stanovništvo bira - OVCE BEZ MOZGA I VLASTITOG UMA!!! MI se svađamo o Rogiću, Arnautoviću i ...... a oni će da uzimaju STRAŠNE PARE.... Zna li iko koliko je plata jednog člana CIK-a??
hocemo referendum za ukidanje RS GENOCISNE TVOREVINE ... cak cu za je**ni SDA glasati prvi put u zivotu ako odrze taj referendum
Stabilna je ovo drzava..,. Pa da li neko vjeruje da ce ovde ikada biti bolje, na osnovu cega se to tvrdi? Sta treba da se desi? Ovde je samo razlaz na vidiku, definitivno..
Osnovat komisiju za Stolac, poslje toga agenciju, zaposliti uhljebe familiju i rodake i sl. dati im auta, mobitele plate (preko 3 milje) i sve ce doci jednog lijepog dana na svoje...
"JEDNOG DANA" - to je katastrofalan stav, NE !!! Od dana ____ godine _______ vas više nema
Boga mi čini mi se da će Hrvati i Bošnjaci ponovo u rat kao dobre stare 1993. godine. Jedni protiv drugih. Najprirodnije. Baš se zaoštrilo stanje. Loša politička situacija u FBiH. Još se Hrvatska nakostriješila protiv Bošnjaka u zadnje vrijeme. Od izjava Kolinde, do posjete Stocu članova hrvatske vlade itd. Sve mi miriše na barut i dane sukoba u Šantićevoj i na Bulevaru. Hajmo zapucajte više.
Bosanski hrvati su najveći teroristi
Ovdje se vidi ko je terorist. Čitaj između redaka: http://www.avaz.ba/clanak/151862/poruke-hoyt-brian-yee-nasilni-ekstremizam-je-prijetnja-i-na-balkanu?url=clanak/151862/poruke-hoyt-brian-yee-nasilni-ekstremizam-je-prijetnja-i-na-balkanu
na 1:20 pogledaj ko su teroristi https://youtu.be/sMB9oVGnRDY
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
MA VAS NEHLJEBOVICI TREBA RASTJERATI,,VI STE NESPOSOBNI ZA ZIVOT A KAMOLI STA DA ODLUCITE,,
Ma dogovorice se eto ih samo sto nisu. Netrebaju izbori nego koristite popis stanovnistva koji procenat hrvata toliko glasova HDz, kolko. bosnjaka tolko sda a srbi su izmjesteni iz Stoca.
to su ti hrvati koji zele bolju BiH , bruka i sramota koja govna mi placamo