Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' bio doček na aerodromu? Vječna vatra? Svečani prijem? Dijeli se stambeni prostor?
cestitam mladim matematicarima
ovakve me vijesti raduju tacno puno mi srce 💖💗😁😁😁😁
Cestitke.
Cestitke, Koliko sam shvatio, bronzana medalja se dobije za minimalno ~55% bodova pa tamo sve do ~80%. Nije loše biti 45. s obzirom na ne tako velik izbor ucenika, koliko ima, recimo USA, koja je bila prva (iako su 4 od 6 ucenika azijskog porijekla), Koreja (druga), Kina itd. Bolji smo od Španije, Danske ili Finske, o cijem obrazovnom sistemu svako malo na nasim portalima se objavljuju hvalospjevi.
Nas problem nisu top dzaci vec razlika izmedju najboljeg i najgoreg. Tu su finci najjaci. Valjda si citao popis stanovnistva 40% nas je sa samo osnovnom skolom.
@sahbaz2 Istina, Finci jesu u prosjeku dobri, ali mi je cudno da ne prepoznaju kvalitet i usavršavaju ga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo djeco!!!
Zlatko stranka te prati...
respect
...djeco, djeco, što će vam to...nikad vam "ljepotica dana" neće bit cura.
ja sam riješio jedan zadatak, a nisam niakd tamo bio. šta fali ljepoticama*?
Eto nek ce tebi. Vidim *ebes ne vadis. Rijetko kad stignes na klix.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)