Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brsplatno samo za Moldaviju i Ukrajinu. smijesno
Broj prijatelja u europi i svijetu samo raste. Bez obzira na sva podmetanja nastavite da radite u interesu BiH. Isplatit će se na kraju.
Nemora rucak, moze i burek s noga
Pa valjda vide ili neče da vide ovi naši što misle da su političari da za ulazak u EU treba da se ispune uslovi svi eu političari koji dođu ispričaju svoju priču a na kraju te priče je DA BH političari moraju da urade ono što im je rečeno. Doduše ima i susjed koji misli da je on No1 pa nešto on kao više lobira a brani legitimnog jer u EU je zakon za sviju isti.
Jasno je svima da od datuma za pregovore nema nista a i da ima to opet nista ne znaci jer trojanci nemju kapacitet ni da prevedu dokumente a kamoli da usklade regulative. Bitno je lagati mazat narodu oci
"Vaše vlasti ... su dobro upoznati sa uslovima koji se obično sažimaju u 14 prioriteta. Mi ne možemo oboriti taj standarda, ... kriterij za članstvo EU ostaju postojani" - Dakle, kao sto sam i tvrdio sa predstavnicima naroda i aparthejdom u RS-u je nemoguce uci u EU. 3-jko, prestanite prodavati maglu ljudima, ali i praviti ustupke Dodiku i Covicu na stetu drzave. Zar ne vidite da vas levate?
Ae ne rise. Tako ste govorili za kandidatski status i bum BIh dobije kandidatski status
Od početka genocida u Gazi, Češka na svim glasanjima protiv prekida ubijanja Palesatinaca..toliko o njihovoj trenutnoj vladi i ministrima.
Kako ce BiH uć u EU sa 3 predsjednika i sa nekim konstitutivnim narodima gdje su drugi totalno diskriminirani?
Ne lupetaj Ceh uz Allahovu pomoc Bosnjak uvijek nadje svoju >Nafaku>Hajr>Sevap>Selam>Bericet>Mustulik>Sadaku.
xDDDD
A "kolut naprijed" kaze da nikad nismo bili blize :)
Ma mene zanima sta kazu: sebkin mali, lendo ljudina, cakijas, general njiha, pionir dzafko, preposteni asim, ingo, sunet skaka, lopinas memic, salko ubica,...sve intelektualac do intelektualca!
U EU nema ništa bez interesa EU Ko je jednom radio sa zapadnjacima zna da tano beka ništa dzaba I ova “pomoć” se debelo vraća njima u džepove sto kroz njihove experte, firme i EU korupciju na visokom nivou
Gradjani ce debelo vratiti s kamatama sve pa i nedavnu lafinu od "pomoci" EU energetski siromasnim domacinstvima. Daju ljudima kikiriki a za koju godinu cemo placati bog te pito kakve cijene struje i svega. Apropo Čeha, nadam se da kod nas nije pojeo ni popio ništa što nije platio iz svog džepa da nam pokaže kako se to radi.
EU manje više,da je kako u NATO.
Cuj Nema besplatnog rucka? BiH nije ni doruckovala
BiH treba iskoristiti ovaj trenutak.Zar nije momentum
Nek si mu reko, jer on širi lažni optimizam!