Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvalite me usta moja..
QA, sa - Poptpisujem gore napisano.
Od cetir ministarstva koja su imala visoku realizaciju tri su iz sda i jedno iz sdp a losu realizacju dva iz sdp i jedno iz sda, odakle su bili bolji ministri
CCI je SDP-ov propagandni program! Ha ha!
Dole CCI
CCI kllika da sakrije komkrije komentere. Objavit cu ja uskoro na blogu analizu vase analize. Pa onda klikaj koliko hoces.
Filadendron, ne gotivim ja sda. Ne gotivim ni za jednu stranku, Na izbore cu izaci da bih nesto nacrtao na svoj listic i necu dati svoj glas nikome!!! Ali to nije bitno! SDA nije valjala. I to nije sporno. Ali ovje je provblem druge prirode. Ne valja ni SDP. No, to nije problem. Problem je kada jedna NEVLADINA organizacija radi za jednu partiju. To je CCI. Ne lupam na pamet. Pogledaj njihovo istrazivanje! Problem je sto svi priccaju na pamwet i to me nervira. Otvori njihovo istrazivanje i vidjet ces o cemu govorim. Lose uradjeno. Mogu argumentirati i zasto. Ali hajmo fokus stvaiti na istrazivanje, a ne na to ko voli koju stranku (ja ne volim ni jednu!) i suplju.
A kad su pozitivni rezultati za SDA onda nije namjesteno... Pa pogledaj malo sta je uradjeno, nemoj biti glup i padati na SDAovske manipulativne izjave...
CCI lo.po.vi! Var.alice! Mani.pulatori!
Ovu su namjestena istrazivanje. CCI ima stalnu podrsku SDP-a i rezultati ovih istrazivanja idu u prilog tome. Ovo nije nevladina organizacija, ovo je SDP-ova organizacija. Pogledajte samo istrazivanja CCI koje se moze naci na njihovoj stranici. Ima niz metodoloskih propusta. Samo su se pouzdali da niko nece otvoriti istrazivanje. Pogledajte i uvjerite se!!!
Vladi KS cestitke
a sad mi je jasno zasto su se ostali bunili i opstruirali, samo zato sto je konacno urađeno nesto za korisno
e neka su konacno izasli rezultati rada!! Svaka cast