Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni zele da pokazu kako je stanje srba na kosovu na simbolican nacin. Licno me ne zanima Vlaska Republika osim da vrate dijelove na kojim su Bosnjaci bili vecina ili da se neki djelovi zamjene. Hrvati su dobili Knin a nisu dali nista. Najbolje je ici metodom reciprociteta. Mi vlasima u pregovorima o konacnoj podjeli damo pravo na recimo Focu, Vlasi Latinima Knin a Latini nama Neum ili neko mjesto ispod Dubrovnika. Pricao multietnickoj zemlji sa vise nacionalnih kantona je suplja i ova sa dva ne funkcionira a moglo bi se zamisliti kako bi sve teklo sa vise.
kako ti to dobro turcizmom baratas mora da ti je djed turcin bio.........
ja bi da repliciram ovom drugu ispred mene i kazem da, ne obra se bostan dok sljive ne popadaju.
@pipo i sve ostale komentatore sa-x Molimo sve ljubitelje fuzbala i politike da se pridruze ovoj cestici nasem slavnom pipi-4EVER i pozelimo mu birucetnu Novu Godinu( Moze i hidzretsku jer ce mu DEDO HIDZRO dati paketic umjesto DJEDA MRAZA) sa pjesmom: ZELIMO TI PUNO SRECE I CVARAKA PUNE VRECE PA DA KRKAS KAO VRANA TRISTA SESET I PET DANA...!!!! On to zasluzuje jer je najupornija i najveca b u d a l c i n a koja sjedi i pise komentare u redakciji sarajevo-x-a Hajde da vidimo KOLIKO VOLITE PIPU-4EVER..
Danas im je Gospodin Abid Đozić održao jedno predavanje i njihove replike u suštini nisu imale veze sa njegovom diskusijom,to bi se moglo prevesti da su genocidaši bili zbunjeni. Đoziću,mudro zboriš.muuudro.
joj D dobra ti ta.
Neko treba da izadje pred tu skupstinu i objasni ljudima stvar na nacin na koji jedino mogu razumjeti: \"Nemojte misliti da nećete odvesti Republiku Srpsku u pakao a Srpski narod možda u nestanak. Srbi se ne mogu odbraniti ako ovdje bude rat ...\" Payback is a bitch
ARM YOURSELFES!!!!
JASNO, drugo poluvrijeme.
A sta ste ocekivali od genocidnog svinjogojca da ga mozda demokratija zanima to je podmukli genocid .