Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijeli hljeb, besplatan parking, doplatak za odvojen život.... eee moji sugrađani. PU!
posteno sve, da ih niko nije zaokruzio na izborima do ovoga sada nebi ni doslo
Malo im velike plate, malo im bijeli hljeb, malo im besplatan parking...daj im još da mogu javašluk praviti po gradu.Bogami zaboravili februar
E veliko ces djelo napraviti u Sarajevu,sto nisi rijesijo propali GRAS
treba ljude normalne
narode hajmo
IZDAO TI NJIMA DOZVOLE ILI NE IZDAO PAPAK JE TO I ON ĆE SE PONAŠATI KAO DA IMA SVE DOZVOLE OVOG SVIJETA. KO MU ŠTA MOŽE A VALA NIKO MU NIŠTA I NEĆE SVE DA MOŽE, PA SVI SU ONI ISTI, LIČE KAO JAJE JAJETU, PREDLAŽEM DA BOSNA I HERCEGOVINA PROMIJENI IME U NEKO KOJE JOJ SADA PRILIČI NPR. ZEMLJA ISKONSKIH SELJAKA BOSNA I HERCEGOVINA ILI NEKO DRUGO IME ALI OBAVEZNO U OVOM STILU. PRATIM GODINAMA NITI JEDAN PUT NE OTKRIH NI SLUČAJNO BAREM NAGOVJEŠTAJ NEČEG OTMENOG, GOSPODSKOG, KULTURNOG KOD NAŠIJ VOĐA, SIROVINA I TAČKA.
E MOJ BUBICA, MOGU ŠTA HOĆE, ZAPALO IH, TAKO JE TO U SELJAČKIM ZEMLJAMA KADA PAPCI ZASJEDNU U KOŽNE FOTELJE, PA SE NE MOGU NAČUDITI ŠTA IH SNAĐE I ONDA NAVALI KO SIVONJA BEZ IKAKVIH MJERA I GRANICA, OD DŽABALABNOG ŽDERANJA DO BIJELOG HLJEBA, UZMI AGO KOLIKO TI DRAGO, SIROTINJO CRKNI!
svaka cast Nasoj stranci.
Gdje si Molotovljev kad trebas :D
da nije Forte i nase stranke za ovo se ne bi ni znalo
Jah
stoka
treba to zapaliti sve... nek se u kocijama voze...
Sta mu dodje ovaj sto meso susi?
Mi trebamo imati više tolerancije i poštovanja prema zastupnicima makar to nije i obrnuto. Oni su zastupnici i njih smo izabrali da nas zastupaju, pa prema tome, oni trebaju imati sve privilegije, pored viseko i redovne plate, njima treba odobriti da na pometu sa ceste kad žure sa važnij sastanaka gdje su lomili koplja, a sve zbog nas. Njima treba bijeli hljeb (kruh) jer se nemaju gdje vratiti zbog nerazmijevanja i netolerancije njihovih kolektiva iz kojih su došli u politiku. Oni su se potrušili u mandatu izgarajući od brige za narod, čestito i pošteno i posebno po zakonu, a poslije ih narod više ne voli. Šta će biti s njima poslije bijelog hljeba ? Eto kakav smo mi nezahvalan narod.
Naravno, kakve dozvole pobogu!
U ulici izmedju kantona i predsjednistva se nemoze ući bez dozvole!!!! Zašto, pa dan kakvog zastupnika ili ne daj Bože ministra ne udari auto. To što ostali moraju kružiti do Radiceve i tamo praviti gužve nema nikakve veze