"Nezakonito držan u pritvoru"
0
Božidar Vučurević najavljuje tužbu protiv Srbije
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja si ti seljacina. Neces se izvuci za svo zlo sto si uradio. Prvo, granatiranje Dubrovnika, zatim ubistva, maltretiranja i progon 6000 Bosnjaka iz Trebinja.
srbi IZ BIH(KREKOVANI srbi)SU UVIJEK OBAVLJALI PRLJAVE SLOVE ZA SRBIJANCE IZ srbije,POKUSAVAJUCI DA BUDU JOS VECI srbi OD ORIGINALNIH srba.NJIHOVA MAJCICA srbija JE TO UVIJEK ZNALA ODGOVARAJUCE DA NAGRADI(ironija),ISTO KAO STO JE MAJCICA RUSIJA ZNALA DA NAGRADI srbovanje SVINJOJEDA IZ srbije(jos jedna ironija).
@Milos, sto tebe cude muslimanske sklonosti ka augmentaciji broja pobijenih, prognanih, silovanih itd...? Brate, oni su bili i ostali stoka. Sjeti se samo \"prljavog Harija\" i \"200.000 pobijenih i 60.000 silovanih\" muslimanki.
@kat turcin ne bi bio turcin kad ne bi lagao, na zadnjem legalnom popisu iz 1981 u trebinje jeo od 30 373 stanovnika bilo samo 4 405 ili 14, 5% muslimana, ako oduzmemo poginule, ostale u trebinju i one koji su branili trebinje zajedno sa ostalih 75.5% stanovnika trebinja broj onih koji su otisli dobrovoljno na poziv svojih muslimanskih lidera i od tog broja pola se vratilo,a mozda tek 1 000 njih koji su cinili strasna zverstva nad srbima nije,a pogotovo sto su po 2,3 srpska stana u sarajevu uzimali u zamenu za jednu ili dve svoje hercegovacke supe
ja mislio zbog genocida nad bosancima.
mi bi malo da se piše o vašim zločinima a ne da se guraju pod tepih godinama
HAHAHAHAHAHAHAHAHA @ bih - znamo mi da biste vi komunjare/c.h.e.t.n.i.c.i. najradije da svi šute o vašim zločinima al šipak, ima da urlamo na sve četiri strane svijeta o vašim \'aferimima\'. Smrt fašizmu/komunizmu!
sin tuži majku ? žalosno.
da je to što vi pišete tacno on bi bio u hagu ovako te suplje padaju niz vodu u vas je svako proganjao bošnjake umišljate stvari
da nije smijesno bilo bi zalosno :D
Bozidar Vucurevic,po zanimanju sofer teskih kamiona
Nije mi jasno zasto se ovom zlikovcu daje medijski prostor