Ispovijest holandskog vojnika
0
Boudewijn Kok: Htio sam pucati u Mladića
Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on kao dijete od 20 kriv, krivi su oni na vrhu koji daju naredjenja. Ne pravdam ih,niko nam nece vratiti one ljude, al ne mozemo ni tu djecu kriviti.
a podrugljivi grafiti koje ste ostavljavali, i crtali u vasoj bazi i ostalim objektima, slikajuci gole zene(aludirajuci na lokalne djevojke), gadite mi se, al\' bas....daboga da jos vise upali u alkoholizam i depresiju, jeftine, prodane duse... p.s izvinite moderatori :)
Samo traziti Vrhovni Sud, ukidanje manjeg entiteta, ponavljati genocid ida su genocidan narod! A ako ne moze milom, trba brate i silom!
@24% i lignjograd j...ebe.m vam sve mrtvo i zivo
htjela sam i ja poloziti rimsko pravo prije 4 godine pa jos nisam ni izasla na ispit :-))) ...etoo..BUDEWIJN ...joj imena...isti smooo
Nevjerujem nikome vise ni ovoj drzavi, sve je ovo izdaja svog naroda, jedino ako ih pobijemo u onoj mjeri koliko su oni nas tada mozda i da bude nekog hajmo reci pravde dotle nista.
ja se pos..em na tebe i tvoju realnost. oni su dosli ovdje kao mirovnjaci, a ti vojnici JNA kao agresori, i zato bogati ne s.ri ti o nekakvoj realnosti.
E svaka ti cast na komentaru, time samo pokazujes da ste kao nacija genocidni. Nemate vi ni vjere ni boga u kojeg vjerujete.
E nek si mi ti velika pamet. Razmisli o svom porijeklu pa onda pametuj.
I tata bi sine...
Uzmi pištolj i upucaj sebe.
Mars skotu jedan narkomanski...
Zelim mu PTSP cijeli zivot, kao i svim holandskim vojnicima koji su bili prisutni (ukljluceni) u genocid, zelim im nesanicu i dozivotne kosmare bar ovo im mogu pozeljeti jer niko od njih od obicnog vojnika do starjesina nikada nece odgovarati na ovome svijetu za svoju ne-profesionalnost, kukavicluk a pogotovo, eto da kazem \"ne-indirektno sudjelovanje\" mada vise lici na direktno jer su odvajali muskarce od zena i na taj nacin ucestvovali pri izvrsenju genocida u Srebrenici.
24% tako ces se ti naspavati u Drugom Svijetu i ti tvoji sve redom.... a mi cemo da ti se smijemo...
@ MIRZA kako to nije on sa 20 godina kriv ali jeste JNA vojnici koji su bili i mladji ,ma pisam vam se na realnost
Trazili su pomoc,da posalju vise vojnika,bilo ih je premalo.Ali francuski general nije htio da intervenise.Eh,ti Francuzi i hjihova politika,preskupo je kostala Bosnu u puno ratnih situacija!Zato nemojte presttrogo suditi tim Holandjanima, 99% vas kriticara bi isto uradili,prestrasili bi se tih krvoloka.
S vama takvima ni holandjani ne bi mogli zivjeti