Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on je novi dodik kada ovom dođe kraj
Ko st jedan sarajevski grafit kaze nije problem rasa nego klasa...samo sto mi to nikada necemo shvatiti...
Bosic je novi Kolumbo! ;)
SDS i SNSD jedno te isto. Nažalost. Ovo su samo mala prepucavanja kako bi se stvorila slika da među nacio blokom ne vlada sklad i razumijevanje. SDA SNSD SDS HDZ-ovi, sve je to jedno te isto. Što prije ljudi to shvate i otvore oči, to će nam biti bolje svima.
Ma svi vi ste doveli i RS i BiH u probleme, svojim nacionalizmom i svojom borbom za vlastiti dzep.
A i ti Bosiću nisi sekunde čist, a pogotovo tvoja stranka. I vi se čistite od nerada u RS-u, kako bi izvukli korist 2014 godine. Sve za fotelju, sve za pare, sve za glas... a narod ko šiša, on nije ni zaslužio bolje.
Prikriva onih 1% ispunjenih obećanja od 2010. A Mile bi da ga ruši, jer je uradio nešto što je korisno za BiH... Mile Stile.... Fuj