Mazut samo za dvije sedmice
25
Bolnica u Doboju: Molimo Boga da ne bude minus
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dodik @Tito Glasaj i ti za Zlaje i shupke.Opet ovdje puno bolje.Jeste li bili uzadnje vrijeme u nasim "divnim klinikama u Sarajevu".
eto vam dodik ,pa opet glasaj te za njega
glupi srbi
Stvarno je zalost ova bolnica licno sam se uvjerio tj prije 2 god moja majka Rahmetile joj je bila par dana uf hebote ja rusevine i katastrofe
Jos ce na kraju ispasti da se Dodicka trebalo trpiti sve ove godine da bi pokazao kako od manjeg entiteta nema nista i kako ce se sam od sebe urusiti.Najbolje bi mu bilo da se polahko pocne pakovati prije nego ga namagarceni ne objese ispred Boske.Ova bolnica,nazalost, nije mjerilo.Da odete u manje gradove po manjem entitetu tek bi vidjeli katastrofu u koju je doveo Dodick i 40 hajduka.
Ovoj e bilo za ocekivat. Kase su prazne, a politicari lazu. Zravstveni i penzijski sektor su najbolji primjer kako se moraju na racionalan nacin vodit(isto kao preduzece), a to centralno (sa malo administracije i digitalizirano), kao u ger, aut, ch, swe, lux, slo, ... a zasto nemoze, zato sto dodo, covic i co. moraju zaposlit svoju rodbinu i kur.v.e. Mi pricamo o sumi medu 40-45 mil km koje bi se mogle ustedit. Sad racunajte zadnjih 10 god. Znaci ca. 450 mil km koje su otisle u depove od lopva umjesto u obnovi medicinskih centara i novih usluga. Ali ne , samo vas (narocito srbe), nafuraju na nacionalu sinu i vi svu logiku zaboravite. Pogledajte kako je u srb organizirano, odmah znate kako moze i bosni da se organizira. Nazalost , tek kad nekoga zaboli taj vidi da su mu lopovi poput dode lagali
Umotani u deke u januaru u bolnici, sa carsafima na prozorima. Pa zar je to moguće? Tako je bilo u ratu, ako se jos neko sjeca. Sad svi imaju svoje nacionalne državice , dok bolesni leže ispod deke u januaru. Nikad države tu neće biti.