Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosna i hercegovina ima samo jedan problem i to svako zna da su fasisti i genocidasi srbi! terora i fasizam srpskih fanatika terorista traje vec dvadeset godina u bosni i hercegovini!
Bih,je mnogo i previshe,i starih i novih strategija,jer ona je zivjela i do sada i bez tebe i mnogih takvih koji su isti kao i ti,ali nazalost,ti bez nje nemozesh!Za napredak je veoma teshko,ni blizu nije isto kao shto je bio nachin za \"NAZADOVANJE\"u koje ste itekako pokazali veliku sposobnost,uz veliku zahvalnost,domacih prodajnih dusha,i uljeza-izdajnika svoje vlastite,Zemlje\'Alije i franje,mesica itd,itd!Pozdrav\"REPUBLICI SRPSKOJ\"
E FULE, PA ZAR NE VIDITE SA KOJIM ZLIKOVCIMA IMATE POSLA? RAZMISLITE MALO KOJI MALOUMNIK MORA NEKO DA BUDE PA DA KROZ ZADNJIH 150 GODINA IZVRSI 10 GENOCIDA NAD MUSLIMANIMA BALKANA? TO JE TESKA BOLEST, TO SE NE MOZE IZLJECITI PREKO NOCI A ZBOG TIH BOLESNIKA SAMO ISPASTA NORMALAN NAROD IZ BOSNE I HERCEGOVINE. TREBA NJIMA MALO STEGNUTI LUDACKU KOSULJU, MALO SMO IM SVI PREVISE ODPUSTILI RUKAVE PA SU SE ONI MALO VISE ISPRSILI NEGO STO TREBA. MISLIM DA BI JEDNA VOJNA AKCIJA NA BANJALUCKU VLADU I ZATVARANJE TIH LUDAKA I ONIH KOJI JAVNO I OTVERENO PODRZAVAJU CETNICKI POKRET BIO JEDAN VELIKI PLUS U PRAVCU NORMALIZACIJE STANJA U BOSNI I HERCEGOVINI.
Ja otiso..... da napojim.......krave i Rudonju.... a zenu mi....... veterinar naguzio.... pravo sam poludio..
ETO REKO\' VAM JE SVE U STARTU. U PREVODU \"DODIK, TI SAMO GURAJ SVOJE I KOCE DOKLE HOCES, EU CE TE PODRZAVATI U PRITAJI A NA OTVORENOM CEMO GLEDATI NA BiH KAO CIJELINU DOK SVAKOME NE DOPIZDI, A ONDA CEMO VAS FINO ISPARCATI NA DJELOVE\". EU FASISTI SU U PUNOM JEKU!!!
PAPAK DZEKO DIJAMANTU
E moj Fule dosao si u fula drzavu sa fula ljudima.Ne moze ovo ni Bog sastaviti vise.
nama ne moze pomoci ni viagra 500mg da nas digne...
Šta ti je to? Jedel se to ?
radite sto hocete al mi se vehabizma neodricemo