Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Esma Poparić (62) iz Banje Luke zadobila je teške tjelesne povrede u predjelu grudi i ekstremiteta kada ju je, za sada nepoznati razbojnik u srijedu oko 12.45 sati napao u njenoj porodičnoj kući u ulici Sime Panduri banjalučkom naselju Pobrđe. Razbojnik spominjao Karadžića Povrijeđena Esma jučer nam je ispričala kako je neposredno pred napad izašla ispred kuće da nahrani bolesno mače. Po povratku u kuću, u hodniku ju je sleđa napao nepoznat muškarac, za kojeg kaže da nije imao više od 30 godina. - Na sebi je imao vojničku uniformu, na glavi maramu, pokriveno lice. Imao je i manju crnu pušku te crne rukavice. Bacio me na tlo i počeo tući gumenim kablom, koji se može uporediti s pendrekom. Govorio mi je \"daj mi 5.000 maraka za Karadžića, on je tebi valjao, zbog njega si otišla u Švedsku\". Molila sam ga da me pusti, govorila sam mu da nemam novca, a da s Karadžićem nemam nikakve veze. Udarao me kablom po grudima, po licu i govorio \"od ovoga glava puca\" - kaže Esma.
u bosni i hercegovini je najvazniji politicki problem a to je dva entiteta i entitetska glasanja! dupli budzet ko da su u bosni i hercegovini dvije drzave!!! i sve kantonizacije koje upropastise drzavu bosnu i hercegovinu! to nigdje ne postoji, dosta vise daytonskog cirkusa, segregacije, spske diktature i pljacke drzave bih-e i njenih gradjana! ustavne reforme i jedan predsjednik drzave bih-e, ministarstva;, policija, parlament i budzet! dosta nam je vise funkcionera vise nego hljeba u bosni i hercegovini, sve dok postoji krvolocni tor genocidna tvorevina i dok drzava ne vrati svoj jedinu ustav koji se vazi a to je onaj od 1992-e godine drzava bosna i hercegovina ne moze funkcionisat demokratski i sa normalnim troskovima budzeta jedne drzave! mjesto da se pare upotrebe za investicije bih-e, te pare idu samo LOPOVIMA -POLITICARIMA FOTELJASIMA kojima JEDINO ODGOVARA OVAJ STZTUS QUO BIH-E! D E M O K R A C I J A- i- G R A D J A N S K A -P R A V A !!!!!!