Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjezi Mile preko Drine
Bjezi mile preko drine, ali zbog drugih, zalosno je da poslije 30godina nista nismo uradili, pojacali svoje vojne snage, i nakon 30g opet ponavljam uzdamo se u druge, u fazonu brani me brani me.
Čovjek poziva da nam agresor Hrvatska i cionisti uđu u baze u BiH legalno. Ko nas vodi 🤦‍♂️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Njima se žuri više nego nama. Sukob sa Iranom i sa Rusijom je pred vratima. Amerikanci imaju dovoljno pametnih bombi, ali im fale glupi Bosanci za pješadiju.
Vidjeli su oni moć bošnjačkog vojnika. Prate još od Osmanlija.
Handzar divizija 2.0, der Drang nach Osten.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jednu bazu obavezno u Laktaše.
Monolog, recitacija, imitacija, sve sam spremio sve znam sve imam samo primi me
Dok je rosavog u hr i vucica u srb ice bosna kraticom u nato
E moj Becire,nismo mi zanimljivi za NATO,nemamo mi dovoljno love za to njihovo igranje sa oruzjem.
Jadnooooo
Bošnjo još ne konta zapadne vrijednosti.Kad nagrnu homoseksualci u BiH LGBTQ.Kako se to podudara sa islamom,da li hoće neko da mi objasni?Kako se Bošnji musliman uklapa u kršćanske vrijednosti?Bošnjo misli da će tako biti siguran i slobodan.
Rumenko molio , Stoltenberg odgovorio : “BiH treba nastaviti s reformskim naporima i mislim da je važno razumjeti da je jačanje vladinih institucija, jačanje multietničke prirode, primjerice, oružanih snaga dobro za zemlju ... " “Drugi uvjet jest da to moraju željeti građani BiH i političke vlasti... " Drugim riječima : ne lipši magarče do zelene trave ...
osposobite Zeljavu i nek prave baze na Drini
Centralu NATO u Banja Luku i na Manjaču tu je leglo problema sa PoČetnicima.
Gledam stranu štampu šta pišu o ovome , a ovaj Stolntemberg, tajnik NATO pakta izjavio da BiH mora ispuniti dva uslova za ulazak u NATO , 1.Reforme 2.Da svi politički predstavnici u BiH žele ući u NATO pakt Tj nikada....
ne moramo mi uci u NATO, dovoljno je da NATO udje u BiH.. a imaju bujruma, bar kod nekog.
Oktroisani blento ce nas po instrukcijama 'stranih prijatelja' u rat gurnuti i od nas Ukrajinu napraviti.
U ovim turbolentnim i neizvjesnim vremenima unutar i oko Bosne i Hercegovine, samo je NATO pravi garant da se obezbijedi njen opstanak, kao što se to uostalom već pokazalo i u Crnoj Gori...
Zašto bi nas NATO primao u članstvo? Teritorijom BiH se svakako šetaju kako ne mogu ni u svojim zemljama, ovo jada od vojske mogu da upotrebe za kopanje rovova ili za neke druge fizičke poslove. Što Ukrajinu i Moldaviju nisu primili? Kao da je Stoltenberg glu, pa ne zna da je Bećirević trećina Predsedništva, da Hrvati nemaju svoga pretstavnika, a da je srpska strana protiv.
opet ti o hrvatskom predstavniku, nije bolan problem to, dobijete, al onda podjela vlasti po popisu iz 2013, koliko kojeg naroda u procentima, toliko vlasti, vi bi sve zadrzali i daj jos nesto, ne moze to tako
dr. Denis Bećirović iz dana u dan pokazuje i dokazuje kako je najuspješniji i najangažovaniji član Predsjedništva BiH u posljednjih 10 godina. Brojni sastanci, samiti, vanjsko-diplomatske aktivnosti pokazuju koliko Predsjedavajuči Predsjedništva Bosnei Hercegovine predano radi posao za kojeg ga je izabralo 330 hiljada glasača.
dr. Denis Bećirović iz dana u dan pokazuje i dokazuje kako je najuspješniji i najangažovaniji član Predsjedništva BiH u posljednjih 10 godina. Brojni sastanci, samiti, vanjsko-diplomatske aktivnosti pokazuju koliko Predsjedavajuči Predsjedništva Bosnei Hercegovine predano radi posao za kojeg ga je izabralo 330 hiljada glasača.