Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sad je samo prebaciti preko plazme..
ti preko toga teško da možeš i salveticu prebaciti..
Ova zastava je nametnuta i nema nikakvo kulturno-historijsko utemeljenje. Hoćemo ljiljane!
Ljiljani NE MOGU jer ih nece druga dva naroda, sta ti nije jasno? Jel ti imas vise prava od druga dva naroda? Znao si da su politika tvog naroda i politika druga dva susta suprotnost, i htio si zajednicku drzavu, ok, e pa sad nema nametanja. Ne mogu ljiljani i tacka.
Nit je kad bila nit ce kad biti nasa zastava,lakrdija obicna. Volim ljiljane,samo ljiljane :)
SAMO LJILJAN KOJI JE SIMBOL KATOLCIMA PRAVOSLAVCIMA I MUSLIMANIMA,,MADA TO VECINA NECE DA PRIZNA,,,,
Vi što serete za ljiljane, do 91. 90% Bosanca i Hercegovaca nije znalo za ljiljane, a sad ih nesto veličaju.Drugo,ljiljani su svakako stilizirani krst.Treće, nije to neki rijedak i za nas poseban simbol.Pogledajte ljiljane u Francuskoj, u Italiji...Četvrto proučite malo bolje zastavu Srbije, pri dnu, ispod orla se također nalaze ljiljani, još jedan dokaz da to nije posebno i specifično za Bošnjake.Tako da, ostavite se ljiljana, zastava k'o zastava, zastava sa ljiljanima jeste lijepa, ali je drugi narodi u BiH nikada neće prihvatit i pomirite se sa tim.Zastavu sa ljiljanima možemo imati samo u Džamahiriji.Vatrina zastava ne valja realno, ali pomirite se sa tim da se ljiljani neće vratiti za državne simbole, jedino se može promijeniti sadašnja zastava u neku bolju i kraj priče.
I vidim sad pizde koje dislajkaju.Jebe se meni za dislajk, napucajte ih hiljadu, al me zanima vaše mišljenje, zašto dislajk ? Gdje sam pogriješio ? Šta sam slagao ? Hajde vrli znalci ispravite me i naučite me nečem novom.
POLIZES MI TURSKA MUDA
joj....majko .ljudi po mjesecu hodaju , ovi heklaju...ima budućnosti za ovu državu
još se i smješkaju , kao stvoren novi program za slijetanje na mjesec ili prečistać zraka ili besplatna energija...helanje...joj
Kakva je takva, da mi je samo dočekat da je pravilno okrenu....
ovo je naš domet
Nista ovo moja zastava je zastava Srbije!
naopako je postavljena zastava
Ovo nije bosanska zastava .ovo je zastava otoka na pacifuku ! Znaci nametnuta i ukradena !
Konacno i to docekasmo! Historijski trenutak! Heklajmo do pobjede!
sarajevo = sara is an ox!!!
LJILJANI su simbol ne zvijezde i geometrijska tijela !
Postavili ste zastavu NAOPAKO! Hajde što žene iz udruženja ne znaju, ali da Načelnik Općine Stari Grad Sarajevo to ne zna, zaista sramota.
@Slobodan, NIJE NAOPAKO. VJEROVATNO TI NAOPAKO GLEDAŠ!
nacelnik ima preca posla nema vremena covjek se satra radeci
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
samo ljiljani